Rakas Tietoinen Nainen ja Mies  ॐ

 

Olen valmistanut LAHJAKSI kaikille Kuukausikirjeen vastaanottajille TIETOISEN NAISEN ॐ OPASKIRJASEN  MEDITAATIOON JA HENKISIIN HARJOITUKSIIN.

 

Toivon että 22-sivuisesta PDF-oppaasta on iloa Sinulle erityisesti juuri tänä aikana, jolloin olemme tulleet riippuvaisiksi älypuhelimista ja muusta sukkelasta teknologiasta. Kirjanen sopii loistavasti myös tietoiselle miehelle:-)

Opaskirjanen pohjautuu omiin hyviin kokemuksiini, koulutuksiin ja käytäntöihin viimeisten 13 vuoden ajalta. Olen harjoittanut meditaatiota ja muita henkisiä harjoituksia päivittäin noin 30-45 minuutin ajan.

Vuonna 2015 julkaisin meditaatio-CD-levyn nimeltään 7 päivää, 7 viisauden pilaria. Sen ytimessä ovat mantrat.

Vuonna 2013 julkaistu kirjani Näkymättömän Kosketus sisältää tietoa myös meditaatiosta.

Lopputyöni (2007) Henley Business Schoolissa sivusi teemaa. Olen puhunut ja opettanut meditaatiota kymmenille ryhmille ja organisaatioille.

Kirjanen sisältää yleistä ja tutkimustietoa meditaatiosta ja sen hyödyistä. Meditaatio ja tietoinen läsnäolo voi parantaa terveyttä, keskittymiskykyä ja tuottavuutta sekä vähentää stressiä ja lisätä tunneälyä ja luovuutta.

Monet menestyvät yritykset investoivat meditaatioon.

Löydät kirjasesta lisäksi 10 yksinkertaista ja luonnollista tapaa harjoittaa joka päivä tietoista läsnäoloa ja sen lisäksi myös syvällisen VALO-metodin.

Ja koska kaikki on tärkeää VIEDÄ TOIMINTAAN, löydät opaskirjasesta myös vinkkejä harjoituksiin.

Tulet huomaamaan, että mitä enemmän koet syviä meditatiivisia tiloja, sitä paremmin katoavat huolet mielestäsi. Koet hiljaisuutta, joka on äänekkään sisäisen mielen puheen takana. Tässä hiljaisuudessa saatat tuntea syvää sisäistä rauhaa kaiken elämän kanssa.

Toivon että kirjasesta on paljon iloa ja hyötyä! Tervetuloa Sielukkaaseen Jengiin ღ

Rakkaudella  Marjaana