I is an other. Be the other. – Minä on toinen. Ole se toinen.

Kävin tämännimisessä näyttelyssä maalikuussa (2018) La Galleria Nazionalessa Roomassa. Nimi sai ajattelemaan näyttelyn merkityksellisyyttä ja moniuloitteisuutta.

Minä en ole egoni. Olen se toinen. Ikuinen sielu.

Johonkin tähän tapaan ajatukseni kulki.

Se toinen on minä

Suomessa näyttely alkoi saamaan uusia merkityksiä, kun tarkastelin sen sisältämää asiaa ihmiskunnan ja vedisen astrologian näkökulmista.

Elämme ihmiskuntana (kollektiivina) isossa muutoksen ajassa, jossa monet hierarkiat ovat raskaasti ja nitisten katoamassa. On kaaosta ja kärsimystä.

Pelon kautta olemme kasvamassa tasavertaisiksi. Olemme yhä enemmän yhtä, olipa kyse maailman kaupasta tai sen kansalaisista.

Kun yksi ihminen tai kansa voi huonosti ja lähtee liikkeelle, vaikuttaa se minuun ja sinuun ja meihin monin tavoin.

Vedisen astrologian näkökulma

Tästä ylivertaisen haasteellisesta jaksosta kertoo erityisesti 27.7.2018 tapahtuva Kuun pimennys (aina karmisella akselilla Rahu-Ketu), jonka osallisena on nyt perääntyvä Mars ja Ketu Kauriissa. Tämä voi tuoda haasteita yhteiskunnallisille rakenteille ja skandaaleja maailman johtajille.

Ajanjakso luo mahdollisuuksia väkivaltaan, fundamentalismiin, vihaan, maanjäristyksille jne. Valitettavasti tilastoista voidaan nähdä, että itsemurhat lisääntyvät, kun Rahu on Ravussa ja Ketu Kauriissa (kuten nyt). Viimeksi tämä tilanne oli noin 18,5 vuotta sitten eli vuoden 1999 lopulla.

Henkilökohtaisista syntymäkartoista voidaan nähdä, että itsemurhan – joka voidaan henkisestä näkökulmasta nähdä syvälle tukahdutettuna vihana, joka tulee ulos masennuksena ja suruna – riski voi joillakin lisääntyä erityisesti silloin, jos ihmisen syntymäkartalla on planeettoja, joiden yli transitoiva Rahu-Ketu ajaa. Kuu hallitsee Rapua ja Kuu edustaa tunteiden lisäksi mieltä. Astrologisestaa näkökulmasta tämä voi tuoda ihmiselle tunteiden ja mielen myllerrystä ja epätasapainoa. Tottakai moni muukin asia vaikuttaa ihmisen kokonaisuudessa.

Tämä muutos ja nykyinen ajanjakso erityisesti lokakuulle 2018 asti antaa kuitenkin valtavia kasvun ja healingin mahdollisuuksia henkilökohtaisella tasolla. Ja se laajentaa tietoisuutta myös kollektiivisesti. Se auttaa meitä myös oppimaan mentaalisista sairauksista, henkisistä energioista ja healingistä, joista mm. kirjoitin kirjassani Näkymättömän kosketus.

Rauhan tekemistä ja tulemista tukevat Jupiterin ja Venuksen transiitit Vaa’an merkissä syyskuussa ja lokakuun 2018 alussa. Marsista ja Ketusta Kauriissa voit lukea blogistani lisää täältä.

Juuri nyt on tultava tietoiseksi siitä todellisesta itsestämme, siitä toisesta, ikuisesta sielusta. Tämä on huimaa aikaa olla elossa ja elää maapallolla. Pidetään huolta ja autetaan ystäviämme, jotka tarvitsevat apua!

La Galleria Nazionale, Rooma, Italia 3.2018

Varjot

On myös tultava tietoiseksi omasta varjostamme. Tästähän ovat kirjoittaneet C G Jung ja henkiset opettajat kuten Deepak Chopra ja Marianne Williamson.

Oman varjon voi tunnistaa kahdella tavalla:

  • se mitä ihailet muissa, on osa sinua, joka ei ole vielä kehittynyt täyteen mittaansa, ja
  • se mistä et toisessa pidä (tai jopa vihaat), on omassa itsessä kieltämäsi (negatiivinen) piirre tai persoonallisuuden laatu eli osa omaa varjoasi.

Ajattelepa ihmisiä, joihin tunnet vetoa ja niitä, joihin et tunne ollenkaan vetoa. Kirjaa kaikki heidän negatiiviset ja positiiviset piirteensä.

Sano sitten itsellesi: TÄMÄ OLEN MINÄ.

Tämä on erinomainen harjoitus siihen, että näkee ja hyväksyy itsensä juuri sellaisena kuin on, eikä ole kenenkään ylä- eikä alapuolella, eikä häkelly kritiikistä, eikä anna imartelun vaikuttaa. Olen kirjoittanut asiasta enemmän Rakkauden oppitunnista Assisissa blogin, jonka voit lukea täältä.

Jatka päivittäin henkisten muskeleiden vahvistamista

Jos haluat harjoitella egosi kanssa, voit jatkaa em. harjoitusta siten, että otat mukaan ihmisen, jonka koet todella vaikeaksi tai joka haastaa sinua.

Jatka harjoitusta lisäten ”Tämä olen minä” jälkeen vielä:

Lähetän sinulle rakkautta. Rukoilen sinulle kaikkea sitä, mitä itse haluan. Siunaan sinua.

Ja ota aidot tunteet mukaan harjoitukseen. Näe hänet valossa. Kun huomaat, että tämä toinen ihminen on sinä, energiasi alkaa muuttua välittömästi.

Sinä olet vastuussa vain itsestäsi. Huomaat, että alat pääsemään irti negatiivisesta olotilasta ja tunteista.

Meidän ei tarvitse olla täydellisiä koko ajan. Ollaan inhimillisiä, itsellemme.

Mitä enemmän teet tätä harjoitusta, sitä nopeammin olet valossa ja sitä paremmin pysyt valossa.

Tätä teemaa sivuavan blogin IOK:n pohjalta löydät täältä (Jumalallinen kompensaatio) Täältä voit lukea blogin Miten huolehdit omista värähtelyistäsi.

Lopuksi

Mitä enemmän opit elämään sydän ja mieli avoinna, kaikki on mahdollista. Ja sitä helpommin pystyt antautumaan suuremmille voimille kuin itse olet.

Tästä seuraa, että elämässäsi alkaa yhä enemmän esiintyä synkronisiteettiä (samanaikaisuutta) ja myös erilaisia ihmeitä ja sattumia.

Ja muista:

Sinä riität. Olet hyvä tyyppi juuri sellaisena kuin olet. Olet rakastettu. Me kaikki olemme.

Muista huomioida ja palata takaisin valoon aina, kun et ole linjassa sen toisen minäsi kanssa. Sen ikuisen sielusi kanssa.

Henkisissä harjoituksissa on aina pohjimmiltaan kyse halusta oppia ja kasvaa.

Luota ohjaukseen – ja odota ihmeitä.

Pohdintaa

Millaisia minuuden oppitunteja sinä olet kokenut? Mikä erityisesti opetti sinua?

Jaa mielellään ajatuksiasi ja kokemuksiasi minun ja muiden kanssa alapuolella. Kiitos!