Tämä on valtavan voimallinen viikko ja se huipentuu tänään.

Nimittäin tänään perjantaina 27.7. klo 22.30 nähdään vuosisadan pisimpiin kuuluva harvinainen, täydellinen ja erittäin voimallinen kuunpimennys.

Athena, sodan jumalatar, voitonantaja

Konjunktiossa ovat Kuu, Ketu ja Mars Kauriissa (vedinen astrologia). Huomioida kannattaa myös torstaina epästabiilissa 29 asteessa eli ns. gandantassa (joka tarkoittaa kirjaimellisesti hukkumista) peruuttamaan lähtenyt Merkurius Ravussa, jossa sijaitsee karmisen akselin (Ketu-Rahu) toinen pää.

Tämä on valtavan jännitteinen ja äärettömän tulikuuma kokonaisuus.

Täydellinen kuunpimennys kestää tunnin ja 43 minuuttia alkaen kello 22.30 ja päättyen kello 00.13. Pimennys on syvimmillään kello 23.22, jolloin Kuu on tumman punertava ”VeriKuu” matalalla horisontissa.

Myös Mars näkyy, vielä matalammalla kuin Kuu, sillä se on hyvin lähellä maapalloa. Mars näyttää paljaalla silmällä katsottuna kirkkaalta, punertavalta tähdeltä. Mars on viisi kertaa kirkkaampi – ja voimakkaampi – kuin tavallisesti. Mars edustaa rohkeutta, voimaa ja aloitekyky, mutta myös tulta, sotaa, väkivaltaa.

Merkurius Mustionlinnan puistossa

Tänä kuunpimennyksenä (ja koko viikon) on erityisen tärkeää pitää yllä mielenrauhaa ja välttää kaikkia konfliktitilanteita, ja pysyä psyykkisesti suojattuna. Ole rento ja ota iisisti. Kuunpimennyksen aikaan (ja sitä ennen ja sen jälkeen jopa kuukauden ajan) korostuvat ihmissuhteet ja muutkin suhteet.

Ketu edustaa vedisessä traditiossa meidän karmallista menneisyyttämme henkilökohtaisella ja kollektiivisella tasolla, samoin kuin henkisyyttä, luopumista ja vapautumista, valaistumista. Perääntyvän äärimmäisen vahvan, ns. korottuneen, Marsin kanssa Ketu voi tuoda raskaita, matalampia värähtelyjä. Ne voivat johtaa tunne- ja psyykkisen tason tiedostamattomaan käyttäytymiseen, jota voivat värittää viha, riidat kotona, onnettomuudet, turhautuminen, väkivaltaisuus.

Koska kuunpimennys symboloi varjoja, se edustaa tukkeutuneita kohtiamme (blokkeja), joita emme näe.

Siksi joitakin asioita ja totuuksia voi paljastua meille juuri tänä ajankohtana ja meidän on pakko katsoa ns. totuutta silmiin. Tämä on harvoin miellyttävää. Hyvää tässä on ehdottomasti se, että menneisyydessä kesken jääneet asiat nousevat esiin ja voimme käsitellä ne ja puhdistua niistä.

Temppelimäinen huvimaja Mustionlinnassa

Vaikka monet kehottavat katselemaan kuunpimennystä, vedinen traditio kehottaa pysymään sisällä, jos mahdollista. Pimennyksen säteitä pidetään ulkoisesti vahingollisina.

Suosittelenkin päinvastoin tekemään henkisiä harjoituksia juuri tänä ajankohtana.

Meditaation, rukouksen ja mantrojen voima moninkertaistuu tänä ajankohtana. Niin tekee myös negatiivinen (pelko-)energia, joten kannattaa tiedostaa tämäkin.

Kuunpimennys tapahtuu Shravana -nimisessä naksatrassa. Tämä tähtikonstellaatio edustaa viisautta, rauhaa, kuuntelemista ja oppimista.

Tämä on siten erinomainen ja voimallinen sijainti juuri henkisten harjoitusten tekemiseen: se voi puhdistaa juuri sen tukoksen, joka estää sinua pysymään sisäisen rauhan tilassa. Sisäinen kuuntelu voi olla tavanomaista ajankohtaa paljon vahvempaa.

Tällä kuunpimennyksellä on valtava voima herättää ja parantaa.

Hyvää kuunpimennystä – olkoon rauha kanssasi,
Marjaana

Lumpeet – suomalaisten lootuskukat, tietoisuuden avaajat

PS. Kuvat otin tällä viikolla ihastuttavassa Mustionlinnassa.

Asiaa myös blogissani: https://marjaanawillvidlund.com/2018/06/07/vedisen-astrologian-mukaan-ajankuvaa-mars-ketu-kauriissa-2-5-5-11-2018-???/