Moni on saattanut tuntea olonsa vähän kuin ”täillä tervassa” koko kesän ajan. Useat planeetat peruuttivat ja on voinut tuntua vaikealta saada aikaiseksi asioita. Perääntyneen Marsin ja Ketun yhtymä Kauriissa marraskuulle 2018 asti, ja erityisesti 22.-26.9. välisenä aikana, voi vielä tosin tuoda yllättäen joitain tunnepuolen syviä, menneitä asioita esille, kuten myös väkivaltaisuutta yhteiskunnassa ja koko maailmassa.

Lisäksi ylihuomenna 6.9.2018 Saturnus suoristaa peruuttavan liikkeensä, joka voi tuoda myös yllätystapahtumia. Kaikki tämä kuitenkin korostaa tarvetta rauhaan, niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Tilanne 4.9.2018

Nyt on kuitenkin tapahtumassa jonkinlainen käänne parempaan.

On helpompaa päästä elämässä eteenpäin. Moni etsiikin merkityksellisyyttä elämäänsä. Tähän tilanteeseen vaikuttaa erityisesti Venus, kaikkein kirkkain planeetta.

Venus on siirtynyt juuri äskettäin 1.9.2018 erityisen pitkäksi ajaksi – neljäksi kuukaudeksi – Vaa’an merkkiin vedisessä astrologiassa. Tästä ajasta Venus peruuttaa 6.10.-17.11. välisen ajan Vaa’assa. Edellisen kerran vastaavanlainen ajankohta oli 8 vuotta sitten eli 1.9.2010 – 1.1.2011, joten voit muistella tuon ajan laatua silloin elämässäsi.

Venus edustaa elämässämme nautintoja, ihmissuhteita ja rakkautta, rahaa, fyysistä vahvuutta ja oman arvon tuntoa, kauneutta, luovuutta ja taiteita, ruokaa, rauhaa ja myötätuntoa. Venus viihtyy erittäin hyvin Vaa’an merkissä (ns. moolatrikona huoneessa), sillä se hallitsee juuri Vaa’an merkkiä. Vaaka edustaa samanlaisia asioita elämässä ja yhteiskunnan tasolla, esim. taiteita, kaupankäyntiä ja liiketoimia, politiikkaa, rauhaa ja suhteita, diplomatiaa.

Kun Venus on Vaa’assa, tämä näkyy positiivisesti mm. politiikassa, sopimuksissa ja yhteistyökuvioissa, liiketoimissa, rakkaudessa, vauraudessa ja taiteissa. Erityisen suotuisa on juuri näissä asioissa mainitsemani perääntyvän Venuksen ajanjakso Vaa’assa. Silloin on lupa odottaa tuloksia mm. rauhan, politiikan ja taloudellisten sopimusten alueella.

Suuri guru, jumalallinen opettaja Jupiter majailee vielä 11.10. asti Vaa’assa, joten tämä Venuksen ja Jupiterin konjunktio vahvistaa rauhan ja yhtenäisyyden tunnetta. Koska Venus on rakkauden ja ihmissuhteiden planeetta, tämä ajankohta on juuri näiden asioiden parantamista, hiilaamista.

Lähimmillään toisiaan Venus ja Jupiter ovat lokakuun ensimmäisen viikon, joten silloin voi näissä asioissa tapahtua paljon positiivisia vaikutuksia.

Syvällä psykologisella tasolla tämä Jupiterin ja Venuksen yhtymä tuo rauhaa ja vapautumista etsiville suurten heräämisten, vapautumisten ja valaistumisten mahdollisuuksia.

Venus edustaa sydänsakraamme. Sydämen avautumisen kautta on mahdollista saavuttaa korkeampia tietoisuuden ja tunteiden tiloja. Kun avaamme omat tunnesolmumme ja toimimme sydämestä käsin, viha ja erillisyys eivät saa jalansijaa henkilökohtaisessa elämässä, eikä yhteiskunnassa. Tässä blogissa kirjoitin asioista, jotka edistävät tutkimusten mukaan pitkäikäisyyttä ja onnellisuutta. Yksi näistä asioista on sosiaalisuus ja sosiaalinen yhteistoiminta.

Tämä Jupiterin ja Venuksen yhtymän ajankohta korostaa toisistamme huolen pitämistä ja fyysistä yhteyttä toistemme kanssa. On tärkeää löytää yhteys samanmielisten ihmisten kanssa.

Jupiter, Kuu ja Venus yhtymässä Vaa’assa pe 14.9.2018 – päivä jossa on healingvoimaa

 

Kaksi merkittävää päivää syys-lokakuussa

Ensimmäinen ajankohta on perjantai 14.9.2018. Silloin Venus on noin vuorokauden ajan konjunktiossa kahden muun suotuisan planeetan Jupiterin ja Kuun kanssa Vaa’an merkissä.

Tätä päivää, perjantaita, jota Venus vielä hallitsee, kutsutaan vuoden parhaaksi päiväksi, eikä syyttä!

Varaudu taianomaisiin, luoviin tapahtumiin. Aloita jokin, johon tunnet sydämestäsi vetoa!

Toinen erityisen merkittävä päivä on 6.10.2018, kun Venus pysähtyy ja alkaa peruuttaa Vaa’assa. Tätä ajankohtaa voi sanoa elämää muuttavaksi. Onhan kyse rakkauden voimasta ja sen parantavasta vaikutuksesta!

Meillä kaikilla on nyt erinomainen mahdollisuus muuttaa elämäämme, olla syyttämättä muita elämämme epäonnistumista, ymmärtää asioita, jotka pitivät meitä kuin ”täitä tervassa” ja päästää irti menneistä negatiivisista kuormista, ja ottaa vastuu oman elämämme onnellisuudestamme. Nyt on aika tehdä tärkeitä valintoja

Toivotan mitä parhainta syys- ja lokakuuta rakkauden planeetan Venuksen ja viisauden planeetan Jupiterin syleilyssä! Käytä hyödyksesi tänä aikana myös korottuneen Marsin rohkeutta.

Jaa mielellään tätä blogia niille, joiden arvelet hyötyvän siitä.
Kuulisin mielellään myös omista ajatuksistasi ja vaikkapa kokemuksistasi 14.9. ja 6.10.!

/ Marjaana