TäysiKuu

23.-24.10.2018 meillä oli erittäin merkityksellinen TäysiKuu. Sitä kutsutaan Sharad Purnimaksi vedisessä traditiossa ja sitä pidetään henkisyytensä johdosta yhtenä kaikkein pyhimmistä Kuista koko vuonna.

Vedisessä traditiossa tänä ajankohtana juhlitaan jumalatar Lakshmin syntymäpäivää. Lakshmi edustaa vaurautta, onnea ja runsautta. Laksmi on jumalallinen feminiininen energia – shakti. Yhdessä kahden muun jumalattaren, Parvatin ja Saraswatin, kanssa Lakshmi muodostaa Tridevin, pyhän kolminaisuuden.

Tämä ajankohta oli erittäin otollista healingille ja keho-mieli-henki -kokonaisuuden ravitsemiselle. Kaikki henkiset käytännöt ovat todella suositeltavia, myös ”vesirituaalit”. Kuu oli tänä ajankohtana ns. gandantassa, eli aivan Kalojen merkin viimeisissä asteissa Revati -naksatrassa. Noin klo 7 Suomen aikaa 24.10. Kuu siirtyi Oinaaseen Ashwini -naksatraan, joka on healingin (parantamisen ja parantumisen) ja esteiden poistumisen naksatra.

Oinaassa Kuu yhdistyi Uranukseen, joka symboloi korkeampaa tietoisuutta (mieltä) ja kundaliinienergiaa. Kuu vaikuttaa tunteisiimme, uneen ja ruokahaluun ja Uranuksen syventävä vaikutus voi näkyä juuri näillä alueilla ja erityisesti unessa, ehkä myös intensiivisinä psyykkisinä kokemuksina.

Tämän TäydenKuun siunaukset voivat olla todella syvällisiä. On kuitenkin hyvä pysyä rauhallisena, maadoittuneena, eikä kannata tehdä nyt liian impulsiivisia päätöksiä.

Seuraavat TäydenKuun ajankohdat ovat:

  • 23.11.2018
  • 22.12.2018
  • 21.1.2019
  • 19.2.2019

TäydenKuun henkiset harjoitukset

Minulta pyydettiin harjoitusta TäydenKuun ajankohdalle erityisesti sisäisen parantumisen näkökulmasta. Toivottavasti näistä löytyy YKSI juuri sinulle sopiva harjoitus.

Tämä teksti ja sen harjoitukset ovat kirjastani PyhäänVaellus, 2016:

Valjasta täyden kuun energia puolellesi. Täysikuu on nimittäin positiivisten mahdollisuuksien aikaa, jos käytämme sen oikein. Täysikuun aikana voimme lisätä positiivista energiaamme.

Täysikuu virrattaa meihin valtavasti energiaa. Pelkästään seisomalla ja katsomalla hetken aikaa täysikuuta, voit tuntea sen voiman.

Mielentilasi täytyy olla kuitenkin rauhallinen, jotta voit saada positiivisen vaikutuksen. Muista, että kaikki, mitä tapahtuu kehosi, mielesi ja henkesi tasoilla, vahvistuu.

Täyden kuun aikana nimittäin sekä kuun ”hullu” energia että kuun rakkaudellinen energia moninkertaistuvat ja tehostuvat. Jos olet vihainen, tulet vihaisemmaksi, jos olet onnellinen, tunnet onnellisemmaksi. Täydenkuun aikana valtameret täyttyvät ja päivystyspoliklinikoilla tiedetään olevan enemmän potilaita.

Kun olet tästä tietoinen, täyden kuun aika avautuu sinulle valtavana mahdollisuutena niin emotionaaliseen kuin henkiseenkin kasvuun. Koska energia on hyvin voimallista, sen hyödyntämiseksi on tärkeää suunnata vakaa aikomus.

Voit käyttää täydenkuun energiaa kaksi päivää sitä ennen ja kaksi päivää sen jälkeen seuraavilla tavoilla:

  1. Ole rauhallinen ja läsnä tässä hetkessä

Täysikuun aikana on tärkeää pysyä rauhallisena ja hyväksyä läsnä oleva hetki juuri sellaisena kuin se on. Anna asioiden tulla ja mennä, hengitä syvään haasteellisina hetkinä ja anna anteeksi kaikki ja kaikille.

Jollet pysty päästämään irti ja antamaan anteeksi, odota ainakin kaksi päivää täydenkuun jälkeen ennen kuin käyt haasteitasi läpi. Muista että kaikki mikä tapahtuu, moninkertaistuu.

Täydenkuun energia on kuin lannoitetta. Pidä täydenkuun energia onnellisessa ja kauneutta nostattavassa liikkeessä kotona, työssä ja kaikessa arkielämän vuorovaikutuksessa.

  1. Ajattele positiivisia ajatuksia

Tiedämme hyvin, että meidän on hyvä ajatella positiivisesti niin paljon kuin mahdollista. Täydenkuun aikana on myötätuuli, positiiviset ajatukset moninkertaistavat voiman.

Voit esimerkiksi herätessäsi ja nukkumaan mennessäsi ajatella viisi minuuttia kaikkia positiivisia asioita elämässäsi. Teet itsellesi näin valtavan suuren palveluksen.

Voit lisäksi kirjoittaa esimerkiksi listan asioista, joista olet kiitollinen elämässäsi tai lähettää sen maailmankaikkeudelle kiitollisuusviestinäsi meditaation yhteydessä.

Voit myös katsoa peiliin ja kertoa itsellesi ja itsestäsi mukavia asioita.

Voit mennä kävelemään luontoon ja huomata kaiken kauneuden ympärilläsi.

Kuvittele myös, miten kaikki positiiviset asiat kasvavat moninkertaisiksi.

  1. Ilmennä unelmasi

Täysikuu on erinomaista aikaa käyttää manifestointi- eli ilmentämistekniikoita.

Kirkasta tavoitteesi ja kirjoita ne paperille. Nyt on myös hyvä aika luoda visio elämällesi.

Voit tehdä sen esimerkiksi paperille, johon laitat tavoitteitasi ja unelmiasi vastaavia kuvia ja sanoja. Aseta se seinälle, josta näet sen joka päivä.

Meillä kaikilla on unelmia, toiveita ja tavoitteita: niihin keskittyminen täydenkuun aikaan antaa toteutumiselle ylimääräistä potkua!

  1. Meditoi yksin tai ryhmässä

Koska täysikuu virrattaa niin paljon energiaa, mietiskele ja meditoi tänä aikana mahdollisimman paljon.

Luo rauhallinen ja hiljainen tila. Voit tehdä sen yksin pyhässä tilassasi kotona.

Voit myös pyytää muita samanhenkisiä ystäviäsi mukaan täydenkuun mietiskelyyn ryhmässä. On hyvin voimallista mietiskellä ryhmässä.

  1. Lähetä siunauksia ihmisille

Lähetä parantavaa energiaa, rakkautta, anteeksiantoa, kultaista ja vaaleanpunaista valoa ja lempeyttä ystävillesi, perheellesi, työtovereillesi.

Voit myös lähettää rauhan energiaa niihin paikkoihin maailmassa, joissa on riitaa, vastoinkäymisiä, köyhyyttä ja sotaa. Tästä on heille valtavasti hyötyä. Luot samalla itsellesi hyvää karmaa.

Täysikuu on hyvä aika palvella ja tehdä ystävällisiä tekoja.

Hyviä harjoituksia ja lempeitä Täyden Kuun aikoja!
Marjaana