Hei Ystävät ❤️ Tässä blogissa on päivitykseni ajankuvaan per 22.11.2018, joka perustuu Vediseen astrologiaan.

VENUS on perääntynyt 5.10. lukien Vaa’assa Chitra -naksatrassa (tähtikonstellaatiossa) näihin päiviin asti. Samalla se on haastanut tutkimaan, mikä saa meidät aidosti onnelliseksi, mikä tuo nautintoa ja mitä haluamme sydämestämme käsin. Chitra (tai Spica) tarkoittaa helmeä ja se symboloi satoa, anteliaisuutta ja lahjoja, ja avatessaan ”harhan” verhoja se on hyvin henkinen naksatra.

Jos olemme etsineet onnellisuutta ulkopuoleltamme, mennyt 6-viikkoinen on voinut olla vaikea. Mutta, jos olemme etsineet aitoa onnellisuutta sisältämme, menneet 6 viikkoa ovat voineet olla todella inspiroivia!

Venus Chitrassa muistuttaa meitä jakamaan lahjojamme maailman kanssa siten, että se tuo meille todellista täyttymystä ja aitoa onnellisuutta. Nyt on siis oikea aika siirtyä eteenpäin luovien projektiemme kanssa.

MERKURIUS perääntyy 7.12. asti Skorpionissa Anuradha -naksatrassa, jonka voi kääntää ”Jumalallisen kipinän opetuslapseksi”. Merkuriuksen (joka edustaa älyllistä mieltämme) lisäksi myös Jupiter (joka edustaa jumallista opettajaa ja filosofista mieltämme) ja Aurinko (joka edustaa luovaa jumalallista itseämme) ovat Anuradhassa valjastamassa jumalallisen feminiinisen energian voimaa, Shaktia. Tämä on siis erityisen hyvää aikaa tarkastella omia henkisiä käytäntöjä ja erityisesti kommunikaatiota, jota Merkurius edustaa. Edustaako puheeni ja kaikenlainen kommunikaationi korkeinta, jumalallista itseäni?

Jos mantrat ovat sinulle läheisiä, erityisen hyvin tähän ajankohtaan sopii ”Sat Chit Ananda”, jonka voi kääntää suurinpiirtein ”olemassaolo, tietoisuus, autuus”. Sen avulla voi yhdistyä omaan jumalalliseen kipinään, ja siksi se sopii erityisen hyvin juuri Anuradha -naksatran kanssa.

AURINKO sijaitsee kuukauden verran Skorpionissa, joka edustaa syvää transformaatiota. Tämä merkki suodattaa pois sen, mitä emme tarvitse – päästä siis mahdollisesti irti myös Skorpionin negatiivisista egoistisista laaduista kateudesta, omistushalusta ja kaikenlaisesta hallinnan tarpeesta.

Aurinko edustaa matalammasta näkökulmasta egoamme ja korkeammasta näkökulmasta todellista jumallista, sydämestä lähtöisin olevaa itseämme.

Kun sekä Merkurius että Aurinko ovat nyt kuukauden ajan Skorpionissa, on erityisesti Merkuriuksen perääntymisjakso spesiaalihyvää aikaa tarkastella oman egomme sidoksia. Mistä minun tulee nyt irtautua? Mitä teen egoistisista lähtökohdista käsin?

Tämä prosessi opettaa kiinnittymättömyyttä asioihin, ihmisiin, tilanteisiin ja toimintamme lopputuloksiin. Pystytkö luottamaan, parhaimpasi tehtyäsi ja ilman erilaista ”ohjailua”, että lopputulos on kaikille paras – oli se mikä tahansa? Muista myös samalla, mitä perääntyvä Venus opettaa: todellista onnellisuutta. Jupiter antaa tässä muutosprosessissa viisautta näiden em. ymmärtämiseen ja uskallusta luottaa hyppyyn ”tuntemattomaan”.

MARS on siirtynyt Vesimieheen Shatabishak -naksatraan (7.12. asti), joka tarkoittaa ”Sata parantajaa”. Tulevina kahtena viikkona on hyvää aikaa tietoisesti parantaa (hiilata) omaa elämämme. Rohkeuden planeettasoturi kutsuu siihen nyt. Mitä se tarkoittaa sinulla?

Mietiskele näiden neljän planeetan välistä yhteyttä, joka juuri nyt näyttäytyy tähtitaivaalla.

Nyt meistä kaivetaan esiin sitä rohkeaa soturia hiilaamaan itseämme, jotta voimme hyödyntää omia lahjojamme ja tietoisuuttamme ja toimia entistä paremmin kukin omalla tavallamme ja sektorillamme ”jumalallisen kipinän opetuslapsina” perheemme, läheistemme ja siten myös ihmiskunnan ja koko planeetan hyväksi ?

Onnea, luottamusta ja rohkeutta matkaan, ystäväni! Antoisia tulevia päiviä ja viikkoja,
Marjaana