Ystävät, 

Olen ex-pääministeri Esko Ahon kanssa samaa mieltä tästä analyysistä ja ajatuksista. Mustat joutsenet lentävät nyt globaalisti ja lokaalisti täällä Suomessa. 🦢🦢🦢 

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006438046.html

Mutta, ei ole syytä paniikkiin. 

Matkustaminen on kielletty. Pörssikurssit syöksyvät. Kouluja ja työpaikkoja suljetaan. Tuotanto- ja toimitusketjuissa on ongelmia. Tapahtumia perutaan.

Ongelmamme ovat globaaleja, kuten koronaviirus ja ilmastonlämpeneminen. Olemme hyvin riippuvaisia toisistamme. Globalisaatio on todellista. Olemme tässäkin mielessä yhtä.

Isoja mullistuksia ja muutoksia on odotettavissa. Vaikeuksia tulee, mutta UUDISTUMINEN on elinehto niin liikemailmassa kuin elämässä ja kasvussa ylipäänsä. 🦠🦠🦠

On syytä pysähtyä. Vetäytyä sisäiseen luostariin. Itse kukin miettimään arvojamme, elämäämme, tapojamme.. Mitä jää kyydistä? Mitä tulee mukaan?

Suuret kriisit avaavat haavoja ja tekevät tilaa uusille mahdollisuuksille. Millaista maailmaa olemme nyt luomassa? Mitä sinun elämässäsi muuttuu? 

Olen luonut nahkani uusiksi kolme kertaa tässä elämässä. UM:n valtion virkamiehestä IT- ja liike-elämän johtotehtäviin ja henkisen kasvun valmennusyrittäjäksi ja yrityskonsultiksi.

Onkohan nyt neljännen nahan luonnin aika? 

Voimia ja inspiraatiota kaikille teille tähän hetkeen! 

PS.

Hahmotan asioita myös astronomian ja (vedisen) astrologian kautta. Joten ajankuvaa vielä näin:

Tällä hetkellä Jupiterin – suuren jumalallisen opettajan ”korkeimmista päämääristä käsin” – ja Pluton – suuren muutoksenluojan, ”ydinpommin” – yhtymät ja kosketukset kuin muutoksenomaisena tanssina koko kuluvan 2020 vuoden aikana kertovat tästä em. valtavasta kollektiivisesta muutoksesta. Toki se tapahtuu ja vaikuttaa myös henkilökohtaisella tasolla asti.

 Nämä Jupiterin ja Pluton kosketukset tapahtuvat

 🔸5.4.2020 0 astetta Kauriissa, 

🔸30.6.2020 29 astetta Jousimiehessä ja

 🔸12.11.2020 28 astetta Jousimiehessä.

Jos sinulla on syntymäkartalla planeettoja näissä merkeissä ja asteissa (Vedinen astrologia!) on luvassa erityisen voimallinen transformaatiojakso, johon liittyy laajentumista ja voimaa isolla ja dramaattisella tavalla. 

Huone, jossa Kauris ja Jousimies sijaitsevat syntymäkartallasi, kertoo alueista, joilla tämä iso muutos tapahtuu. Kollektiivisesti muutos Jousimiehessä voi tarkoittaa oman totuuden mukaan elämistä ja valheellisten uskomusten kuolemaa. LuontoÄiti puhuu meille nyt isoin kirjaimin. On pakko kuunnella sitä. 

Kauriissa se kertoo pakollisista muutoksista ja uudistuksista hallituksissa, politiikassa ja isoissa organisaatioissa ja yrityksissä.

On aika siirtyä nationalistisesta ajattelusta yhteistyöhön ja jakamiseen. Trumpismi ei voi eikä tule jatkumaan.

Jupiter laajentaa Pluton energian laatua, joka on syvästi transformoiva ja muuntava päättäen aikansa eläneitä asioita ennen uutta elämää ja uusia alkuja. Pluto edustaa kuolemaa symbolisesti. 

Ei kannata vastustaa muutoksia, vaan antautua vaikeisiinkin tilanteisiin ja päätöksiin ja ottaa näin ajan tarjoamat hyödyt irti oman ja koko maailman kasvun ja hyvinvoinnin hyväksi.

 Olemme uudelleen syntymän ja -rakentamisen kynnyksellä.

Sydämellä, järjellä ja viisaudella johtaville hallituksille ja poliitikoille on tilausta. Itse voimme aloittaa tämän muutoksen, koska muutos alkaa jokaisesta meistä. Nyt. 

Kaikki on hyvin. 

Tsemppiä, voimia ja rohkeutta!  

Queribusin kataarilinnakkeen porteilla, kesäkuu 2019.

Kuva: Merja Keskikylä

Ystävällisin terveisin  Best regards

Marjaana  

TIETOISEN JOHTAMISEN TALO OY 

TIETOISEEN JOHTAMISEEN erikoistunut yrityskonsultti, henkisen valmennuksen ja pyhiinvaellusten talo

__________________________________________________

Marjaana Will-Vidlund, Managing Director / Tj, Yrityskonsultti, Henkinen valmentaja
GSM:          +358 (0)45 27 99 261
MAIL:          marjaana at tietoisenjohtamisentalo.com
WEB:           tietoisenjohtamisentalo.com 
FB:              Tietoisen Johtamisen Talo – Marjaana WV                                  
Instagram:  mwillvidlund                                                                                                          
Twitter:        @mwillvidlund