Uusi kuva (27)

  Työni koko tarkoitus on kutsua alas maapallolle Paramatmanin Valo ja auttaa ihmisiä. Sen vuoksi tulin – avaamaan sydämenne Valolle. – Äiti Meera

Tietoa Jumalallisista Äideistä & Äiti Meerasta PyhäänVaellus -kirjasta:

Maapallolle on inkarnoitunut eli syntynyt kaikkina aikoina viisaita vanhempia veljiä ja
sisaria, ja erityisesti juuri tällaisina vaikeina aikoina, jollaista parhaillaan elämämme. Uskonnosta ja kulttuurista riippuen kutsumme heitä eri nimillä.

Monia on jälkikäteen nimitetty pyhimyksiksi. Kristityt ja hindut uskovat lisäksi, että tuo Kaikkein Korkein Voima, Jumala, voi laskeutua maapallolle ja syntyä tai ruumiillistua ihmiskehoon auttaakseen ihmiskuntaa. Kristityille Jeesus Kristus on Jumalan Poika. Hindufilosofian mukaan häntä voisi kenties kutsua läntiseksi avataaraksi eli Jumalan olemuspuolen inkarnaatioksi, joka eli ja opetti voimakkaan rakkauden viestin mukaisesti, teki ihmetekoja, paransi sairaita ja kuoli noin 2.000 vuotta sitten.

Turbulentteina kaaoksen ja muutoksen aikoina on selvästi nähtävissä, miten Korkeimman Voiman eli Jumalan feminiininen olemuspuoli on tullut toisaalta elvyttämään meissä sisäisiä muistoja toivosta, lempeydestä, myötätunnosta ja rakkaudesta ja toisaalta tasapainottamaan viimeisten satojen vuosien ajan vallalla ollutta maskuliinista kulttuuria, energiaa ja toimintatapoja. On tullut aika muuttaa monia ihmiskunnan vanhoja rakenteita, ajattelumalleja ja toimintatapoja. Monet mystikot ja syvälliset ajattelijat puhuvatkin Jumalallisen Feminiinisen ja Jumalallisen Naiseuden esiinmarssista.

Jumalan feminiinistä olemuspuolta eli Jumalallista Äitiä on palvottu aina Universumin sieluna ja luovana voimana. Vaikka monet hänen kasvoistaan ovat tunnettuja, kuten esimerkiksi Neitsyt tai ÄitiMaria, Isis, Durga ja Kali, ovat monet hänen ruumiillistuneista muodoistaan valinneet työskennellä hiljaisesti maailmassa. Monet ovat kohdanneet sisäisesti pyhiä naisia, kuten esimerkiksi juuri ÄitiMarian tai Avilan Teresan, jonka syntymästä on tänä vuonna tasan 500 vuotta. Moni kohtasi Kalkutan kaduilla köyhien auttajan Äiti Teresan lähimenneisyydessä 1900-luvulla, aina vuoteen 1997 asti.

Tänä päivänä maapallolla elää keskuudessamme useita Jumalallisia Äitejä. Yksi heistä on Suomessakin monien kohtaama halaava Äiti Amma. Jokaisella näistä Äideistä on oma erityinen tehtävänsä parantamisen (healingin), tai suojelun tai syvällisen muutoksen (transformaation) alueella. Kerron PYHÄÄNVAELLUS -KIRJASSANI eräästä toisesta minua koskettaneesta modernista, elävästä avataarasta: Äiti Meerasta.

Heräsin nimittäin eräänä aamuna lempeisiin, mutta voimallisiin sanoihin, jonka henkinen auttajani kuiskasi korvaani kahteen kertaan englanninkielellä: ”Go to Mother Meera. Go to Mother Meera”. Olin ollut hänestä jo hyvin pitkään tietoinen ja kirjoittanut hänelle, mutta sisäinen tarve kohdata hänet fyysisesti syntyi vasta tuon aamuherätyksen jälkeen. Näin matkustin Äiti Meeran luokse Saksaan.

Äiti Meera syntyi 26.12.1960 Etelä-Intiassa pienessä Chandepallen kylässä. Hän osoittautui jo pienenä epätavalliseksi lapseksi. Kolmivuotiaana hän kertoi ”menevänsä lukuisiin valoihin”. Hänen vanhempansa eivät olleet erityisen uskonnollisia, eikä häntä kasvatettu minkään perinteen mukaan. Hänen vanhempansa rakastivat häntä, mutta hänen oikeat vanhempansa olivat hänen henkiset auttajansa, jotka hän kohtasi sisäisesti. Näiltä hän sai rakkautta ja tarvitsemiaan ohjeita. Hän eli jo tuolloin pysyvässä valaistuneessa tilassa, samadhissa. Setänsä Mr. Reddyn suojeluksessa hän asui jonkin aikaa Pondicherryssä Intiassa. Vuonna 1982 hän meni naimisiin saksalaisen miehen kanssa.

Äiti Meera asuu Thalheimissa, joka on pieni, hiljainen kylä Saksassa. Vaikka hän ei etsi julkisuutta, vaan pikemminkin jopa kaihtaa sitä, tuhannet ihmiset ympäri maailman tulevat vastaanottamaan häneltä darshanin. Darshan on sanskritin kieltä ja tarkoittaa armon ja valon lahjaa korkealta valon olennolta. Äiti Meeran darshan, siunaus, vastaanotetaan hänen kosketuksensa ja katseensa kautta täydellisessä hiljaisuudessa.

Äiti Meera on kaikkien uskontojen, sääntöjen ja hierarkioiden yläpuolella. Hänelle ei tarvitse osoittaa mitään erityistä uskollisuutta tai sitoutumista, vaan hän tarjoaa muutosvoimaa kaikille uskontoon ja polkuun katsomatta. Hän antaa ihmisille fyysistä, mentaalista, vitaalista ja henkistä hyvinvointia ja rauhaa, ja hän auttaa ihmisiä saavuttamaan tarvitsemansa. Kun ihmisillä on maanpäällisiä ongelmia, hän voi helpottaa kärsimystä ja auttaa nousemaan ylös. Hän ei ole ns. guru, joka ottaa oppilaita. 

 

Retriitit Äiti Meeran darshaneihin

Teen Äiti Meeran darshaneihin epäsäännöllisesti 1-3 päivän retriittejä (paikasta riippuen). Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ilmoita kiinnostuksesi alla olevan painikkeen avulla.

Olen kiinnostunut lähtemään ÄITI MEERAN DARSHANIIN

Ilmoitan näistä retriiteistä sähköpostilla vain niille, jotka ovat näin tehneet. En ilmoittele niistä esim. web-sivuillani.

Olen vienyt vuoden 2017 alusta aivan pieniä ryhmiä omatoimisille matkoille Äiti Meeran retriitteihin. Se tarkoittaa sitä, että jokainen hoitaa itse matkajärjestelynsä ja minä keskityn matkaan liittyvään konsultaatioon. Näin kustannukset pysyvät kohtuullisina. Jokainen on itse vastuussa omasta matkastaan ja siihen tulevista muutoksista – kaikesta. Matkavakuutus kannattaa aina muistaa!

Esimerkki kustannuksesta Berliiniin 6.-7.3.2017:

Jokainen varasi 6.-7.3.2017 Berliiniin suuntautuneen retriitin lennot ja hotellin itse minulta saamieni vinkkien avulla. Lentojen ja hotelliyön hinnaksi tuli € 245.

Annoin matkaan liittyvän konsultaation lisäksi taustatietodokumentin Äiti Meerasta ja hänen työstään (PDF 11-sivua) ja dokumentit darshan käytännöistä (PDF 1-sivu) ja darshan prosesseista (PDF 1-sivu), jotka kävimme myös matkalla läpi. Lisäksi varasin paikat varsinaiseen darshaniin. Tämän konsultaation kustannus on € 155 sis. alv 24 %.

 

FaceBook -ryhmä

Kaikki ne, jotka ovat osallistuneet kanssani Äiti Meeran retriiteille, pääsevät FaceBookiin perustamaani suljettuun ryhmään keskustelemaan, vaihtamaan kokemuksia ja tietoja jne.

 

Lisätietoja löydät myös:http://www.mothermeera.com