Marjaana tekee upeassa johdatuksessa todella tärkeätä ja arvokasta työtä. Hän on suuri, viisas sielu ja on ollut siunaus päästä hänen ryhmäänsä. Hän on täysin läsnä kaikille ja arvostan sekä kunnioitan hänen kärsivällisyyttään ja lempeyttään. Saamme olla epätäydellisiä, rikkonaisia tai turhautuneita. On ollut ihanaa saada puhdistautua rumistakin asioista ilman pelkoa siitä, että kukaan tuomitsee tai arvostelee.

Tämä matka, jolla syvä luottamus, hyväksyntä ja ryhmän yhteinen tahtotila kasvaa ja löytää jokaisen oma sisäinen kauneutensa, on ollut täynnä rakkautta ja löytöjä sisimmistämme. Moni on puhjennut kukkaan ja sisäinen valo on tullut jo kaikille näkyväksi. On ollut ihanaa olla todistamassa, miten sisäinen kaunistuminen saa ulkoisenkin kauneuden esiin.

Minulle yksi tärkeimmistä asioista on ollut muistaa se, että minä haluan olla HYVÄ IHMINEN joka tekee HYVIÄ ASIOITA joka päivä ja ohjautuu vain rakkaudesta käsin. Yritän nyt vieläkin enemmän ohittaa pelosta, vihasta tai itsekkyydestä ohjautuvat teot ja pyrin kaikin voimin rakkauteen.. kuitenkin antaen itselleni anteeksi, jos en joka hetki löydä itsestäni neitsyt Marian loputonta kärsivällisyyttä 😀