Uusi kuva (67)

Minä Sinulle ღ

Laitan yrityksessäni – ja elämässäni – muita tavoitteita kuin liikevaihdon kasvun ensimmäiselle sijalle.

Haluan pysyä vapaana, luovana, pienenä ja olla todella hyvä siinä, mitä tarjoan asiakkailleni.

Hyvää voi tehdä monella tavalla. Aineettomasti, materiaalisesti. Näyttävästi, eleettömästi, taustalta. Egon jatkeeksi, puhtaasta ilosta ja kiitollisuudesta. Kiitosta odottaen, hiljaisuudessa.

Haluan olla luomassa mahdollisuuksia hyvän tekemiselle.

Lähellä sydäntäni ovat naiset ja nuoret. Kun naiset ovat voimaantunteita, voivat perheet, yhteisöt ja kokonaiset kansakunnat hyvin. Tämä tiedetään tutkimustenkin pohjalta – tutustu esim. ICRW:n (International Center for Research on Women) tutkimuksiin. Ei ole sattumaa, että juuri Suomessa naiset saivat kolmantena maailmassa ja ensimmäisenä Euroopassa äänioikeuden vuonna 1906. Ensimmäiset naiset valittiin Suomen eduskuntaan vuonna 1907. Meillä on kansakuntana valtavan hienot perinteet, joista voi ammentaa muidenkin hyväksi.


Investoidessasi omaan koulutukseesi ja kasvuusi sekä liiketoimintasi kehittämiseen sydämestäsi käsin olet muuttamassa monien ihmisten elämää maailmassa.


Sinä ღ Kaikki lähtee Sinusta

Autan kasvuohjelmieni, mentoroinnin ja sparrauksen avulla asiakkaitani kasvamaan henkilökohtaisessa elämässä ja luomaan sielukkaita, merkityksellistä liiketoimintaa tekeviä yrityksiä, jotka voivat saada aikaan todellisen muutoksen täällä ja maailmassa.

Uskon, että sinunkin on tärkeää käyttää koko kapasiteettiasi ja ottaa koko uniikki persoonallisuutesi ja sydämesi mukaan siihen, mitä sinä haluat saada aikaan ja saavuttaa elämässäsi.

Ja vaikket olisi yrittäjä, uskon että jokainen ihminen tarvitsee tänä päivänä menestykseen, onnellisuuteen ja ANANDAAN korkeammat päämäärät, luovuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Vapautta tehdä sitä, mihin sydän kutsuu.

Mitä tahansa unelmasi ovat, uskon että sinulla itselläsi on voima muuttaa elämääsi. Ja kun muutat elämääsi, muutat maailmaa.

 

Tehdään hyvää ღ Annetaan takaisin 

Kiitollisuudella, Marjaana

Uusi kuva (23)