Jokainen ihminen ja yritys voi olla valtava hyvän tekemisen voima. ღ

Uskon, että sinunkin on tärkeää käyttää koko kapasiteettiasi ja ottaa koko uniikki persoonallisuutesi ja sydämesi mukaan siihen, mitä haluat saada aikaan ja saavuttaa elämässäsi.

Ja vaikket olisi yrittäjä, uskon että jokainen ihminen tarvitsee tänä päivänä menestykseen, onnellisuuteen ja aitoon täyttymykseen 3 asiaa: korkeammat päämäärät, luovuutta ja yrittäjähenkisyyttä.

Mitä tahansa unelmasi ovat, uskon että sinulla itselläsi on voima muuttaa elämääsi. Ja kun muutat elämääsi, muutat maailmaa. ღ

Tuotan ilmaista sisältöä ja maksullisia tuotteita ja palveluita, joiden avulla pyrin auttamaan sinua luomaan elämästäsi ja yrityksestäsi sellaisen, jota aidosti rakastat ja josta olet ylpeä ja joka on kuin räätälöity juuri sinulle ja juuri tähän aikaan elämässäsi!

Oletpa suuressa henkilökohtaisessa muutostilanteessa tai aloittamassa yritystoimintaa, toivon voivani auttaa sinua saavuttamaan kaikkein korkeimman luovuutesi ja käyttämään kaiken potentiaalisi.

Erityinen osaamisalueeni on korkeampien päämäärien integrointi omaan elämään ja yrityksen visioon ja toimintaan ja digitaalisuuden hyödyntämiseen tässä.

Olen sitoutunut tuomaan sinulle aitona ja tasavertaisena ihmisenä kaikkein parhaimmat palat siitä, mitä olen opiskellut ja oppinut. Toivon, että se auttaa sinua elämään merkitykselli-simmällä ja ilmaisuvoimaisimmalla tavalla ja tuo arkeesi pyhiä hetkiä. 

Autan henkisen ohjauksen ja kasvuryhmien sekä pyhiinvaellusten ja kirjojeni avulla luovia ihmisiä ja edelläkävijäyrityksiä (erityisesti naisia ja mikroyrittäjiä) nauttimaan arjen pyhistä hetkistä ja luomaan elämään tietoisesti kaikkea, mikä lisää aitoa täyttymystä ja menestystä. Sanskritiksi tätä kutsutaan ANANDA.

Autan mentoroinnin ja sparrauksen avulla luomaan sielukkaita, merkityksellistä liiketoimintaa tekeviä yrityksiä, jotka voivat saada aikaan todellisen muutoksen maailmassa. Varaa tapaaminen luokseni.

Älä tee bisnestä rahasta ღ vaan rakkaudesta.

7DD9753C-072D-4625-AD1A-93B6B36CB643

Tämä on tavallinen parkkipaikka Pohjois-Ranskassa – paitsi että sille on istutettu kirsikkapuita, joiden kukat varisevat konepelleille muuttaen autot kuin hääautoiksi