Huomioithan matkoilla myös seuraavat asiat: 

 

Matka-Agenttien erityis- ja valmismatkaehdot, joka toimii virallisena matkanjärjestäjänä.

http://matka-agentit.fi/hyva-tietaa/matka-agenttien-erityisehdot/
http://matka-agentit.fi/hyva-tietaa/yleiset-valmismatkaehdot/

Matkavakuutus:

Emme ole vastuussa mistään matkan, retkien ja tapahtuman aikana mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista, onnettomuuksista, terveydentilan heikentymisestä, vahingoista tai varkauksista. Emme ole niistä vastuussa myöskään ennen matkaa. Emme ole vastuussa mahdollisia vaara- ja myöhästymistilanteita aiheuttavista lakoista, sääolosuhteista, viranomaismääräyksistä tai luonnonkatastrofeista.

On tärkeää huolehtia omasta MATKAVAKUUTUKSESTA (matka- ja matkatavaravakuutus) heti matkavarausta tehdessäsi mahdollisten peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle. Ilmoitathan matkavarauksen yhteydessä matkavakuutusyhtiösi.

Hinta ja –muutokset:

Matkan yhteistyökumppani ja vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Agentit Oy. Matkan toteutuminen edellyttää yleensä 10-14 matkustajaa (tarkka lukumäärä on ilmoitettu ko. matkan yhteydessä).

Hinnat perustuvat kullakin hetkellä voimassa oleviin hintoihin ja niiden muuttuessa pidätämme oikeuden muutoksiin, joista ilmoitamme heti. Lisäksi varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa valuuttakurssimuutosten, meistä riippumattomien kuljetuskustannusten sekä uusien tai muuttuneiden verojen tai maksujen perusteella.

Pidätämme oikeuden peruuttaa matka tai hyväksyä henkilöitä matkalle tai tehdä muutoksia julkaistulle matkareitille, aina kun olosuhteet edellyttävät, esim. jos ne katsotaan tarpeelliseksi matkustajan turvallisuuden johdosta.

Erikoisruokavaliot ja lentopaikkatoiveet:

Jos sinulla on erikoisruokavalioita tai allergioita ilmoita niistä HETI matkavarauksen yhteydessä, samoin lentopaikkatoive. Pyrimme toteuttamaan ne parhaimmalla tavalla, mutta toiveiden toteutumisesta emme ole vastuussa.

Huomioithan lisäksi:

Emme ole vastuussa mistään matkan, retkien ja/tai tapahtuman aikana mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista, onnettomuuksista, terveydentilan heikentymisestä, vahingoista tai varkauksista. Emme ole niistä vastuussa myöskään ennen matkaa. Emme ole vastuussa mahdollisia vaara- ja myöhästymistilanteita aiheuttavista lakoista, sääolosuhteista, viranomaismääräyksistä tai luonnonkatastrofeista.

On tärkeää huolehtia omasta MATKAVAKUUTUKSESTA (matka- ja matkatavaravakuutus) heti matkavarausta tehdessäsi mahdollisten peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle. Ilmoitathan matkavarauksen yhteydessä matkavakuutusyhtiösi.

Osallistut matkaan omalla vastuullasi ja vapaasta tahdostasi, emmekä ota vastuuta terveydellisistä vaikutuksista, fyysisistä ja emotionaalisista reaktioista, traumasta tai sairaudesta matkaa tai tapahtumaa ennen, sen aikana tai sen jälkeen. Matka tai tapahtuma ei korvaa kliinis-terapeuttista tai lääkinnällistä hoitoa. Älä lopeta nykyisten reseptilääkkeiden käyttöä.

Lisäksi huomioithan kullakin matkalla, että:

”Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.”