Älä tee bisnestä rahasta, vaan rakkaudesta ღ 

Oletko koskaan törmännyt todella hienoihin tuotteisiin tai kertakaikkisen upeisiin palveluihin, jotka eivät vain näytä lähtevän lentoon?

10 viimeisintä vuotta yrittäjänä ja sitä ennen 10 vuotta kansainvälisen IT- ja konsultointiliiketoiminnan johto- ja kehittämistehtävissä (mm. myynnin ja markkinoinnin parissa) on opettanut minua yhdistämään hankkimani työkokemuksen ja kv. loppututkinnon teoriat käytännön tasolle (CV:ni). Tutkin lopputyössäni  liiketoiminta- ja henkilöstöstrategian yhtenevyyden merkitystä yritysten tulokseen. Mikään tutkinto tai teoria ei kuitenkaan auta, jos sitä ei osaa viedä käytäntöön.

Tiedän, että liiketoiminnan aloittaminen on kovaa, mutta samalla palkitsevaa ja ihanaa työtä. Olen oppinut matkan varrella myös kipeitä läksyjä. Yrittäjyys vaatii kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista. Asiakkaiden luottamuksen saaminen vie vuosia.

Hihat on käärittävä joka aamu. Pikavoittoja ei ole. 

Tänä päivänä todelliset ja aidot IHMISET voittavat ihmisten sydämet ja mielet puolelleen. Arvostamme (ja ostamme niiltä), jotka puhuvat meille äänellä, joka ymmärtää tarpeemme ja joka osoittaa myötätuntoa.

Kaikki maailman merkittävimmät yritykset – niin isot kuin pienet – saavat sinut tuntemaan jotakin. Ne tuntuvat vähän kuin ihmisiltä, inhimillisiltä.

Nämä yritykset haluavat muuttaa jotakin ja me haluamme olla osana tuota muutosta. Näillä yrityksillä on todellinen syy olla olemassa. Tuo syy on paljon enemmän kuin vain tehdä rahaa ja tulosta, ja aina vain lisää joka kvartaali.

Näillä yrityksillä on korkeampi tarkoitus ja korkeampi päämäärä. Niillä on sielu. Ja ne ovat keskittyneet olemaan parhaimpia ja suuria siinä, mitä ne tekevät.

Ne ovat valinneet keskittyä strategiaan, joka laittaa muita tavoitteita kuin liikevaihdon kasvun ensimmäiselle sijalle.

Se ei tietenkään tarkoita sitä, että ne unohtavat taloudellisen hyvinvoinnin, eikä sitä, että ne eivät saisi tuottaa vaikka miljoonia.

Ja juuri nuo yritykset, joilla on korkeampi tarkoitus, ovat tekemässä hyvää maailmassa. Mitä enemmän niiden kautta ostetaan palveluita ja tuotteita, sitä enemmän ne voivat kanavoida tuota rahaa avun tarpeessa oleville.

Jokainen yritys – isoin ja kaikkein pienin – voi kuitenkin olla mahtava voima hyvän tekemiselle.

Nämä merkityksellistä liiketoimintaa tekevät yritykset voivat saada aikaan todellisen muutoksen täällä ja maailmassa. Siis sinä voit aikaan saada todellisen muutoksen.

Älä tee bisnestä rahasta, vaan rakkaudesta – sillä:

”Sinä voit täyttyä aidosti vain siitä, mitä rakastat. Älä tee rahasta päämäärääsi. Tavoittele sen sijaan niitä asioita, joita rakastat tehdä, ja tee ne niin hyvin, että ihmiset eivät saa silmiäsi sinusta.” – Dr. Maya Angelou

Tästä syystä on turhaa yrittää tarjota omia tuotteita ja palveluita kaikille. On ajan hukkaa yrittää miellyttää kaikkia ihmisiä.

Ja siksi myös sillä, mitä sanot ja miten kommunikoit, on VALTAVA merkitys. Perinteisestä markkinoinnista on osattava tehdä moderni työkalu sille tekemiselle, mitä olet syntynyt tänne tekemään.

Olet täällä tietystä syystä ja tarkoituksesta. Olet syntynyt tekemään jotakin, johon uskot ja jolla on todellista merkitystä ja arvoa itsellesi ja muille ihmisille.


Saatat kuitenkin miettiä korkeampaa tarkoitustasi ja lahjojasi ja varsinkin sitä, miten voisit tehdä näistä kannattavaa liiketoimintaa?

Oletpa aloittava, osa-aikainen tai kokenut yrittäjä, valmentaja, freelancer, konsultti, valokuvaaja – siis kuka tai ihan mikä tahansa – korkeammalle tarkoitukselle pohjautuvan ja sydämestäsi lähtöisin olevan liiketoiminnan harjoittaminen voi olla yksi elämän eniten todellista täyttymystä ja menestystä tuovista asioista.

Korkeammalle tarkoitukselle pohjautuvan ja sydämestäsi lähtöisin olevan liiketoiminnan avulla saadaan aikaan todellista muutosta maailmassa.
99 % yrityksistä epäonnistuu yhdestä syystä

Ne eivät koskaan aloita. Aloittaminen pelottaa. Suurin osa ihmisistä puhuu siitä, miten aloittaa jotakin, kun aika on valmis.

Aloita ennen kuin olet valmis.

Koskaan ei tule olemaan oikeaa aikaa tai parempaa hetkeä kuin nyt. Hyväksy tämä.

Maailma on kaikille parempi paikka, kun yhä useampi liiketoiminta perustuu korkeammille päämäärille ja tavoitteille ja kun niitä johtavat Sinun kaltaisesi ihmiset.

Jos sinulla on UNELMA omasta liiketoiminnasta, ota ensimmäinen askel. Vie asia käytäntöön.

Martin Luther King Jr sanoi aikanaan osuvasti:

Sinun ei tarvitse nähdä koko portaikkoa, ota vain ensimmäinen askel.

Luo merkityksellinen liiketoiminta ღ
Älä tee bisnestä rahasta, vaan rakkaudesta 

 

Jos haluat kokenutta sparraajaa ja mentoria, varaa TAPAAMINEN  kanssani (puhelimitse tapahtuva) täältä.

Tervetuloa uudistumaan ja luomaan merkityksellistä muutosta maailmaan! Marjaana ღ

Käytännön asioita:

  • Yrityskonsultointi, liiketoiminnan mentorointi ja sparraus tapaaminen kestää 1,5 tuntia (90 minuuttia)
  • Sparraus tapahtuu puhelimitse
  • 1,5 tunnin hinta on € 117,16 + ALV 24 % (€ 27,84), yhteensä € 145
VARAA JA MAKSA LIIKETOIMINNAN MENTOROINTI & SPARRAUS (1,5 t)
  • Maksettuasi vahvistan sinulle puhelintapaamisen ajankohdan (noin 1-3 viikon päähän työtilanteesta riippuen). En lähetä enää erillistä laskua.