Ole se muutos, jonka haluat maailmaan

Siinä, mitä annat ja otat, mitä teet ja miten toimit, mitä kulutat ja niin edelleen, on kysymys etiikasta ja vastuusta. Meillä jokaisella on vastuu itsemme lisäksi kokonaisuudesta. Joskus vastuun ottaminen onnistuu, mutta ei aina.

Meidän jokaisen elämää hallitsevat monet järjestelmät, joista osasta saatamme olla tietoisia ja osasta emme. Näillä järjestelmillä tarkoitan tässä yhteydessä päivittäisiä rutiineja, prioriteetteja ja maailmankatsomusta.

Samaistumatta fyysiseen kehoon kaikki nämä järjestelmät heijastelevat sisäistä olemustasi ulospäin. Ne kertovat maailmaan siitä, kuka sinä olet ja millainen sinusta on tulossa, ja mihin suuntaan olet muuttumassa ja kulkemassa.

Aivan kuten pyhiinvaeltaja asettaa joitakin tavoitteita matkalleen ja etsinnälleen ja avautuu muutokselle, sinä voit pysyä vastaavalla tavalla tietoisena ja tarkoituksellisena jokapäiväisessä arkielämässä ja sen rutiineissa.

 

Joillekin näitä ovat joka-aamuiset rutiinit, jotka perustuvat intialaiseen ikivanhaan elämän tieteeseen ayurvedaan. Toiselle näitä ovat mindfulness–meditaatio, päivittäinen rukous tai muut henkiset harjoitukset. (Psst. Olethan saanut oman Tietoisen Naisen – ja Miehen – 22-sivuisen Opaskirjasen Meditaatioon ja Henkisiin harjoituksiin?) Kolmannelle siihen voi liittyä tietoinen hyvän tekeminen esim. laittamalla ylimääräisen summan sivuun ja lahjoittamalla eteenpäin. Neljäs laajentaa itsetuntemustaan ja omia kehitettäviä solmukohtiaan vedisen astrologian avulla ja kirjoittamalla jokapäiväisen kiitollisuuskirjeen.

Mitkä ovat sinun arkisia henkisiä rutiinejasi? Minne sinä olet matkalla? Missä rutiineissa sinun olisi hyvä tehdä muutoksia, jotta voit luoda omaan elämääsi (ja maailmaan!) asioita, jotka tuovat sinulle enemmän todellista täyttymystä ja iloa? ANANDAA.

Nämä tietoiset henkiset rutiinit luovat pyhyyttä arkeen ja vakautta sen testeihin ja kaaoksen keskelle. Ne auttavat henkisessä kasvussa, todellisen itsemme tuntemisessa ja Lähteeseen (tai miksi Korkeinta Voimaa kutsummekaan) yhdistymisessä.

Elämä on tietoinen ja uutta luova matka joka arkipäivä.

Runoilija, kirjailija ja mystikko Thomas Merton kirjoittaa siitä, miten tämä matkamme on kuin luonnon uudistumismatka, johon sisältyy lähtö, saapuminen ja paluu. ”Kysymykset virittävät sielua. Kysymysten tarkoitus on aloittaa etsintä.”

 

Alapuolelta saat lisätietoja:

Henkinen ohjaus ja konsultaatio

on puhelimitse tapahtuva tapaaminen, jonka avulla voit tietoisesti syventää henkistä pyhiinvaellustasi ja kasvaa kohti todellista itseäsi ja Lähdettä. Henkinen ohjaus on sinulle, jos

  • etsit henkistä ja henkilökohtaista kasvua
  • haluat syventää henkisten harjoitusten matkaa
  • haluat lisätä luovuutta ja rohkeutta jokapäiväisessä arjessa
  • haluat kokeneen mentorin ja sparraajan luodaksesi merkityksellistä liiketoimintaa.

Hyödynnän ohjauksessa ja konsultaatioissa kokonaisvaltaisesti kokemustani ja koulutustani asiakkaitteni hyödyksi.

Yhteistyöpolkuni Marjaanan kanssa on tuottanut niin yrittäjä- kuin yksityiselämääni tienviittoja. Vanhat tienviitat ovat löytäneet uuden kiillon ja uusia on työn alla. Yhteistyössä on tahtotila ja tavoite, johon Marjaana sitoutuu syvästi – ja elämänmakuisesti.

Tulevasta elämänmuutoksestani kiitos kuuluu myös sinulle. Autoit vaikeassa tilanteessa eteenpäin. Istunnot olivat todella tärkeitä, ne rohkaisivat ihan oleellisesti ottamaan askeleen kohti tuntematonta (mutta jännittävää) tulevaisuutta.
Kiitos paljon Marjaana tapaamisista. Tunnen olevani lähempänä itseäni ja olen saanut toivoa asioiden muuttumiseen hiljalleen. Viimeisellä tapaamisella oli suuri vaikutus minuun.

Täältä voit lukea lisää PALAUTETTA asiakkailtani.

 

Käytännön asioita:

  • Henkisen ohjauksen tapaaminen kestää 1,5 tuntia (90 minuuttia)
  • Ohjaus tapahtuu puhelimitse
  • 1,5 tunnin hinta on € 117,16 + ALV 24 % (€ 27,84), yhteensä € 145
VARAA JA MAKSA TÄSTÄ HENKISEN OHJAUKSEN 1,5 TUNNIN PUHELINTAPAAMINEN
  • Maksettuasi vahvistan sinulle puhelintapaamisen ajankohdan (noin 1-3 viikon päähän työtilanteesta riippuen). En lähetä enää erillistä laskua.
  • Huomioithan, että tapaaminen ei ole terapiaa, eikä se ole sairauksien hoitoon ml. psyykkisen sairauden tai muun vakavan mielenterveydellisen ongelman hoitoon.
 Ihminen on aina vaeltaja, matkaten kynnykseltä toisella, erilaisiin kokemuksiin.   –John O’Donohue Anam Cara kirjassa

Olet lämpimästi tervetullut ღ Marjaana

PS.
Lue blogistani: 3 luovaa ehdotusta potkaista sisäinen muutosmatka käyntiin!