• Tulevasta elämänmuutoksestani kiitos kuuluu myös Marjaanalle. Vuosi sitten hän auttoi vaikeassa tilanteessani eteenpäin, samoin viime syksynä.

  Istunnot olivat todella tärkeitä, ne rohkaisivat ihan oleellisesti ottamaan askeleen kohti tuntematonta (mutta jännittävää) tulevaisuutta.

  Nyt odotan innolla tulevaa ja uskon, että siellä on kaikkea uutta ja kivaa varattuna.

  Turkulainen
 • Ryhmä on tuntunut kuin keitaalta. Valoisia, avoimia ihmisiä yhdessä etsimässä ja löytämässä uusia ulottuvuuksia elämäänsä. Jokainen toi oman sisimpänsä näkyväksi, jokainen tuli kuulluksi ja nähdyksi. Kun voimme olla luottavaisia ja avoimia, tuomme esiin sisimpiä ominaisuuksiamme ja uskallamme katsoa niitä itsekin.

  Ja kun uskallamme, löydämme kaikkea ihanaa, jota meillä on aina ollut, mutta joka on piiloutunut matkan varrella. Löydämme oman sisäisen aarrearkkumme. Ja näin tapahtui tässä ryhmässä. Meissä kaikissa tapahtui muutosta.

  Marjaana onnistui luomaan ihanan tunnelman ryhmään. Hän on erittäin lämmin ja vastaanottavainen, rauhallinen ryhmänvetäjä. Hän antaa ihmisille tilaa ja haluaa auttaa toisia kaikin käytettävissä olevin keinoin. Monin tavoin hän auttoi avautumaan omalle valollemme ja voimallemme. Koko ajan tunsin oloni luottavaiseksi ja aina sain kokea jotain uutta.

  Yksi Kulkijoista
 • Kurssi oli paljon antoisampi kuin aiheesta arvasikaan! Ihmiset olivat erilaisia – kaikki saivat tulla ja olla omana itsenään, kaikkine puolineen. Marjaana hyväksyit kaikki ja sitä mukaa muutkin hyväksyivät. Se oli helpottavaa. Kommenteista muut saivat omaan ajatukseensa vahvistusta tai pohtimisen aihetta.

  Asiat tuli käsiteltyä, mutta kiirettä ei tuntunut olevan missään vaiheessa. Pidin siitä, että aihetta käsiteltiin tapaamisessa ja kotiin jäi vielä pohdittavaa. Asiat ovat jääneet mieleen hautumaan ja sen enempää niitä tietoisesti työstämättä ne tulivat arkielämään mukaan.

  Asiat muuttuivat ja suhtautumiseni muuttui. Voimaannuttavaa!

  Pirkko, Mielenharjoituksen 8 säettä valmennuskurssilta
 • Yrittäjyysryhmä oli minulle aivan välttämätön sen unelman toteuttamiseksi, josta olin haaveillut useita vuosia. Marjaanan kannustava ammattitaito pääsi hyvin oikeuksiinsa hänen luotsatessaan meitä ryhmäläisiä eteenpäin visioissamme ja muistuttaen meitä työmme korkeimmasta tarkoituksesta.

  Vaikka ryhmä kokoontui vain kolme kertaa, sen anti oli erittäin ratkaiseva oman vision selkiinnyttämisessä ja liiketoimintasuunnitelman laatimisessa. Lisäksi meillä oli ryhmänä myös erittäin hauskaa keskenämme.

  Voin suositella yrittäjyysryhmää erittäin lämpimästi sinulle, joka olet pitkään haaveillut yrityksen perustamisesta, mutta et ole yksin asiaa miettiessäsi päässyt ”puusta pitkälle” ja niin haave on jäänyt pelkän unelman tasolle. Tämä voi antaa sinulle palautetta unelmastasi, konkreettisia vinkkejä suunnitelmiesi toteuttamiseen ja potkua käytäntöön laittamiseen.

  Anne-Marja
 • Retriitti oli ihana. Kiitän siinä yhdistyneistä polariteeteista. Mahdollisuudesta olla samaan aikaan yhteisön jäsen ja kuitenkin kaikessa rauhassa omassa meditatiivisessa tilassa. Mahdollisuudesta kuunnella samaan aikaan erittäin mielenkiintoisia historiallisia kertomuksia ja omia vaistonvaraisia todellisuuksia.

  Kiitän tarkkaan rajatuista, mutta sielun rajattomia mahdollisuuksia avaavista tehtävänannoista.

  Lisäksi kiitän kohtaamisesta, rauhasta, valosta, musiikista, lämmöstä, katseista ja ihmeellisestä hoitavasta energiasta.

  Yksi retriittiläinen
 • Olen perustanut toiminimeni IloistaVirtaa vuonna 2011, lähinnä sillä miellellä, että teen asiat ”laillisesti ja maksan veroja”. Toiminta on ollut hieman harrastuspohjaista. Oma yritys kokopäivätyönä on ollut haaveissa, mutta uskallus on puuttunut.

  Nyt Marjaanan yrittäjyysryhmän käytyäni tiedän, että unelmani on mahdollinen! Olen rohkaistunut ja lyönyt itselleni jopa päivämäärän, jolloin olen valmis siirtymään kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Silmäni avautuivat, miksi teen tätä työtä.

  Marjaana pistää tekemään kurssillaan paljon töitä ja pohtimaan omaa itseään (mikä ei aina ole niin mukavaa), motiiveitaan ja suurempaa kokonaisuutta. Välillä kotiläksyjä ”väännettiin” tuskassa, mutta kaikki uurastus kannatti. Oppiminen ja muutostyö oman itsensä kanssa jatkuu ja onneksi jatkuukin!

  Laura Juusela / Iloista Virtaa
 • Kiitos Marjaanalle upeasta retriitistä ja voimallisesta läsnäolosta.

  Marjaanalla on kyky kohdata ja koskettaa ihmisiä syvästi ja hyvästi. Aika hänen kanssaan vahvisti sielullisen kehityksen polkuani, jota olen tullut tänne kulkemaan.

  Taas ymmärsin enemmän ja voimistuin rakkaudessa.

  Kulkija
 • Kasvuryhmässä on taikaa! Jokainen sai olla juuri sellainen kuin oli, ainutlaatuinen. Minäkin riisuin ikiaikaisen häpeänaamioni ja tulin näkyväksi ryhmän hyväksyvän katseen alla. Tuntuu kuin olisin ryöminyt ulos liian pienestä ahtaasta nahasta. Ryhmässä vallinnut luottamus ja yhteinen tahto sai meissä kaikissa ihmeitä aikaan. En ole enää entiseni, eikä varmasti kukaan meistä. Sudenkorennot kuoriutuvat.

  Marjaanan lämmin ja rauhallinen läsnäolo antoi meille tilaa avautua, tuike silmäkulmassa hän tuo iloa ja valoa. Marjaana nostaa taajuuksia ja avaa sydämiä. Auttaa meitä muistamaan. Kiitos sydämestäni!

  Koko salaisuus on tässä, koko totuus sydämen:
  sydänmullassa pimeässä on juuri valkoinen. -Aale Tynni-

  Kristiina
 • Marjaana on upea ryhmän vetäjä ja hurmaava persoona, ihanan lämmin ja suurisydäminen, valoisa ja rohkaiseva. Aina auttavainen, kuunteleva ja läsnäoleva. Ajoittain minusta tuntui, että olisin ehkä kaivannut enemmänkin ”teoriaa”, mutta sitten tajusin, että kysehän on nimen omaan kasvuryhmästä. Ja siihen annoit upeasti tilaa jokaiselle tarpeen mukaan.

  On aivan ihanaa, että olet rohkeasti lähtenyt tälle tiellesi ja teet tätä työtäsi. Olet rohkaisevana esimerkkinä meille muille. Olisipa ollut onni saada joskus sinun kaltaisesi esimies. Uskon, että tähän inhimillisempään suuntaan ollaan kuitenkin menossa myös työelämässä.

  Kasvuryhmäläinen
 • Huomaan että muutosta on todella tapahtunut. Olen tullut aikuisemmaksi, rohkeammaksi ja taidan olla oppinut pitämään puoliani ja rajojani (helposti ja häpeämättä). Ihmeitä minulle!

  Asioita todella tapahtuu ja kun käsijarru ei ole päällä niin jälkikäteen tulee huokaistua, että oliskohan syytä olla harkitsevampi. Mutta äh, turhahan elämää on kuluttaa pökkelöintiin.

  Lapsuuteni tuttu seikkailijaminä tulee taas kotiin. Tuntuu hyvältä.

  Minä vaan
 • Marjaana tekee upeassa johdatuksessa todella tärkeätä ja arvokasta työtä. Hän on suuri, viisas sielu ja on ollut siunaus päästä hänen ryhmäänsä. Hän on täysin läsnä kaikille ja arvostan sekä kunnioitan hänen kärsivällisyyttään ja lempeyttään. Saamme olla epätäydellisiä, rikkonaisia tai turhautuneita. On ollut ihanaa saada puhdistautua rumistakin asioista ilman pelkoa siitä, että kukaan tuomitsee tai arvostelee.

  Tämä matka, jolla syvä luottamus, hyväksyntä ja ryhmän yhteinen tahtotila kasvaa ja löytää jokaisen oma sisäinen kauneutensa, on ollut täynnä rakkautta ja löytöjä sisimmistämme. Moni on puhjennut kukkaan ja sisäinen valo on tullut jo kaikille näkyväksi. On ollut ihanaa olla todistamassa, miten sisäinen kaunistuminen saa ulkoisenkin kauneuden esiin.

  Minulle yksi tärkeimmistä asioista on ollut muistaa se, että minä haluan olla HYVÄ IHMINEN joka tekee HYVIÄ ASIOITA joka päivä ja ohjautuu vain rakkaudesta käsin. Yritän nyt vieläkin enemmän ohittaa pelosta, vihasta tai itsekkyydestä ohjautuvat teot ja pyrin kaikin voimin rakkauteen.. kuitenkin antaen itselleni anteeksi, jos en joka hetki löydä itsestäni neitsyt Marian loputonta kärsivällisyyttä 😀

  Maria
 • Ryhmämme oli tiivis ja koimme yhdessä voimakkaasti Marjaanan tuomia teemoja. Meditaatioharjoitusten kautta Marjaana johdatteli ryhmämme aina lempeästi ja rauhallisesti teemaan, joka vei omia ja yhteisiä prosesseja eteenpäin.

  Marjaanan valmennus johdatti etsimään, muistamaan ja luomaan erilaisia olemuspuoliani. Ihana kokemus ja tuki, kun sai olla yksin yhdessä.

  Katja
 • Mielenhallinnan kurssi on ollut antoisa, siinä on saanut teoriatietoa taustalla olevista lähteistä, kuten Dalai- laman tekstit ja tietoisuuden keskuksen kautta saatua tietoa.

  Kurssipäivää ovat siivittäneet yhteismeditaatiot ja tietenkin vuoropuhelu keskenämme kokemuksia ja tuntemuksia vaihtaen. Tämä kurssi antoi eväitä omaan henkiseen kasvuuni ja kehitykseeni, tästä on hyvä jatkaa matkaa.

  Nainen
 • Olen käynyt useita kertoja valmennuksessa. Olen saanut paljon rohkeutta muutosten tekoon elämässäni. Viimeisen kerran jälkeen elämä tuntuu kevyemmältä, vaikka on isoja asioita päätettävänä. Hinta-laatusuhde on kohdallaan.

  Marjaanalla on ihan oikeasti aikaa juuri sille ihmiselle, joka on hänen luonaan. Hän ei puhu omista kasvutapahtumista tai toisten asiakkaiden kasvusta, vaan on juuri sitä nimenomaista asiakasta varten.

  Olen tavattoman kiitollinen siitä hetkestä, kun löysin Marjaanan sivuston, ja siitä että olen saanut olla hänen valmennuksessaan. Sivustokin on laadukas ja sieltä löytää vastauksen juuri sen hetkiseen kysymykseen, joka on noussut esille.

  Cynthia
 • Matka Marjaanan kanssa Casa de Dom Inacioon Brasiliaan oli kerta kaikkiaan unohtumaton. Matkanjärjestäjänä Marjaana piti minusta todella hyvän huolen koko ajan neuvoen ja opastaen niin käytännön asioissa kuin omassa henkisessä eteenpäin menossani. Hän todella välittää mukaan lähteneistä!

  Lisäksi hän on valinnut erittäin siistin ja hyvin hoidetun pousadan omille joukoilleen. Ruoka oli herkullista ja sitä oli tarjolla runsaasti – ja kaiken kukkuraksi se vielä oli terveellistäkin! Laihduin ahmimalla pari kiloa…

  Casa itsessään oli kokemus, jota en elämäni aikana unohda. Siellä saattoi nähdä ihmeitä ja myös itse kokea niitä! Voin suositella tätä matkaa sydämestäni kaikille!

  Teija Taavila
 • Työstän tätä ihanaa olotilaani, joka on muuttanut elämänasennettani totaalisesti. Tuntuu että ”leijun” jossain aivan uusissa ihanissa energioissa, mutta ihaninta on tämä sisäinen rauha ja läsnäolo tässä hetkessä.

  Sydänchakra on niin avoin, voisi vaikka ”rekkalastillisen” kaataa sinne haasteita. Enää en tunne työstressiä tai ole päivittäin huolissani perheestäni. Aivan uskomaton muutos on elämässäni tapahtunut matkamme jälkeen.

  Iso kiitos Marjaana, että johdatit minut Maria Magdaleenan jalanjäljille.

  Nainen, Länsi-Suomi
 • Kiitos viimeisestä.

  Olet mitä parhain ryhmänjohtaja. Olet kaikille tasavertainen, mikä on uskomaton taito.

  Orvokki
 • Odotuksia minulla matkan suhteen ei juurikaan ollut, päätin, että kaikki mitä sieltä mukaani saa, otan ne kiitollisena vastaan. Ennen kuin olin koko Amerikkaa nähnyt koko kartalta, oli matkan odotukset ylittyneet. Tapasin sellaisen ihmisen lentokoneessa, jonka tapaaminen oli tarkoitettu. Tunsin syvän rakkauden kokemuksen rinnassani. Siitä kaikki sitten lähtikin lentoon…

  Iguassun putousten voimakas bioenergia tuntui kehossani todella voimakkaalta, pystyn jopa tuntemaan sen kokemuksen vieläkin. Tietoisuuden tutkimuskeskus avasi silmäni sille totuudelle, jonka olen tiedostanut jo itsestänikin. Tunsin syvää luottamusta omaan prosessiini Tietoisuuden Tutkimuskeskuksessa ja luottamus elämään ja sen kantavaan voimaan kasvoi entisestään.

  Parantamiskeskuksessa Jaon luona kokemusta on vaikea kuvailla millään muulla sanalla kuin ihmeitä on ja ne ovat läsnä tässä ja nyt.

  Suomalainen
 • Tietoisuuden tutkimuskeskus ja Iguassu olivat parantavia kokemuksia, stressipesua. Todella voimakas paikka energeettisesti. Veneretki oli ihanan puhdistava! Hyvä aloitus reissulle.

  Casassa oli paljon omaa työstettävää. Ryhmässä ja kaikissa tapahtumissa oli valtavaa synkronismia.

  Ruusu
 • Montserrat oli valtavan hyvä ja iloinen kokemus. Itse olen myös ’vauva’ tai skeptikko näissä asioissa, mutta henkisyys on tärkeää minulle ja ihmiset. Tällä matkalla koin tapaavani vain samanhenkisiä ihmisiä, ensimmäistä kertaa elämässäni. Ihanaa.

  Sain voimia, joita tarvitsin ja tarvitsen elämääni tällä hetkellä.

  Rakas
 • Minä pidin erityisesti siitä, että saimme kulkea fiiliksen mukaan. Jokainen todellakin ymmärsi antaa tilaa, kun sitä tarvitsi ja toisaalta porukassa kulkeminen oli sitten taas tosi mukavaa, kun oli sen aika.

  Mieleeni jäi erikoisesti se rauhallinen tunnelma, mikä vallitsi koko kylässä ja vuoristossa. Maisemathan olivat huikeat kuin myös auringonnousut. Minusta vuoret olivat öisin jotenkin vielä merkittävämmät ja kun kuun valossa käveli pyhiinvaellusreitillä, tuntui kuin olisi kävellyt Jeesuksen jäljillä Getsemanessa.

  Viimeisen illan kynttiläpolku oli juttu aivan omansa villisikoineen ja rukouksineen. Kirkossa oli myös rauhoittavat fiilikset ja messuja jaksoi seurata toisin kuin kotipuolemme kirkossa.

  Suuret halaukset ja kiitokset Marjaanalle ja Retsille huolenpidosta, huumorintajusta, hyvähermoisuudesta ja rakkaudellisista tunnelmista koko matkan aikana. Kiitos, halauksia, rakkautta!

  Helmi
 • Odotuksia oli edellisen kokemuksellisen matkan jälkeen, mutten osannut niitä nimetä muuten kuin, että ”Matka tukekoon jälleen omaa prosessiani ja vieköön sitä eteenpäin kohti eheytymistäni.” Tämä matka täytti ne odotukset.

  Edelliseen matkaan viitaten, onkohan minulle ”tilattu” ihminen matkalla, jonka tehtävänä on avata sydänkeskukseni heti alkumetreillä. Siitä kiitos Elämälle. Matka oli raskas, ehkäpä juuri sen vuoksi, että koin sitä niin monella tasolla: sisäisen lapsen tasolla, parantamisen tasolla sekä mies- ja naisenergian tasapainottamisen tasolla. Hyvin puhdistava matka.

  Jälkeenpäin ajattelen, että kirkkojen energioissa liikkuminen toi aina jonkin säikeen omaan puhdistumisprosessiini. Lopulta olikin ihana puhdistaa ne Kuolleeseen Mereen ja vapautua niistä.

  Valo
 • Ihana ja erilainen matka.

  Visuaalisesti kauniit maisemat, kirkot ja pikkukylät avautuivat uudella tavalla, kun rauhoittui meditoimaan ja aistimaan vaihtuvia energioita. Matka avasi uusia asioita ja muistutti vanhoista ja tutuista energioista. Oli ihana rentoutua ja edetä Marjaanan johdattamana intuitioon luottaen.

  Kaikki oli kuin meille siinä hetkessä räätälöityä.

  Anis
 • Lämpimät kiitokseni iki-ihanasta seikkailusta Maria Magdaleenan matkassa.

  Me teimme sen yhdessä, avasimme portin sydämeemme. Uudenlainen keveys ja ilo on tullut elämääni, kun osa taakasta jäi matkalle. Tuntuu ihmeelliseltä, että olin raahannut sitä mukanani, niin kauan. Ristin merkitys avautui minulle.

  Matka oli ihmeellinen ja se jatkuu edelleen. Avain on löytynyt. Se täytyy vielä sovittaa lukkoon ja kääntää pohjaan asti 🙂

  Marjaana ja Retsi kiitos kun piditte meistä yhdessä niin hyvää huolta ja jaksoitte kärsivällisesti ja rauhallisina kuljettaa meitä aina uusiin maisemiin!

  Magdaleena
 • Vieläkin Magdaleenan lumoissa.

  Ihana matka kaikkinensa ja aina myös tutustuu upeisiin, mielenkiintoisiin ihaniin ihmisiin.

  Matkamateriaali oli esteettisen somaa. Marjaana on myös hyvä meditaatioiden vetäjä.

  Matkaaja
 • Ajatukset ovat tasaantuneet ja löytäneet paikkansa, mutta mikään yksityiskohta ei toivottavasti unohdu.

  Matkan päällimmäiseksi anniksi jäänee suuri ilo siitä, että osaan/voin kokea edelleen suuria tunteita. Monien menetyksien, kuolemien, surmien, vastoinkäymisten jne. jälkeen pinnalle nousee vielä uusien kokemuksien kautta riemu ja kiitollisuus. Tämä elämän Viimeinen Vartti on käynnistymässä, mutta minulla on tallella ilo ja tunteet. Ja minulla joukko ystäviä, jotka kokevat samalla lailla. Olen siis onnekas!

  Kiitos Marjaana upeista paikoista, jotka olit meille löytänyt. Kiitos kärsivällisyydestä. Ja suuri kiitos Retsille!

  Lady
 • Kiitos Ranskan matkasta. Minulta vaatii pitemmän aikaa sulatella asioita. Olen ymmärtänyt monia asioita itsessäni ja etenkin sitä miten käyttäydyn eri tilanteissa. Matkan jälkeen ei ole oikein päässyt kelaamaan yksikseen asioita, kun ovat nämä arkiset askareet ja työt olleet etusijalla.

  Kolmella sanalla, matka oli minulle
  PYSÄHDYTTÄVÄ (oli ihana taas ymmärtää kotijoukkojen ”arvon”)
  RENTOUTTAVA (oli ihana nukkua, nukkua ja nukkua)
  AVARTAVA (uskomattomia paikkoja tuli nähtyä)

  KIITOS MARJAANA JA RETSI, tykkäsin kaikista kohteista hurrjasti! Lähtisin heti uudestaan kaikkiin kohteisiin!!

  Lumme
 • Näkymättömän kosketus koskettaa lukijaansa monella tasolla. Jos luet tunteella, Marjaanan lämmin kertojanääni saa sinut tuntemaan itsesi rakastetuksi. Jos luet älyllä, kirjan looginen rakenne ja johdonmukaisesti rakennettu juoni saa sinut onnelliseksi. Jos luet hengellä – täytyt valolla.

  Näkymättömän kosketus on hieno kooste siitä, missä ihmiskunta on menossa juuri nyt. Ajankohtaiset tutkimustulokset yhdistettynä hengen tietoon antavat lukijalleen työkaluja sekä oman elämän, että koko maapalloa koskettavien ongelmien ratkaisuun.

  Kirjan rakenne mahdollistaa monta lukutapaa. Näkymättömän kosketuksen voi lukea kuin jännittävänä dekkarina, jonka kierrokset nousevat sivu sivulta. Toisaalta sitä voi kuljettaa laukussa eräänlaisena henkisyyden käsikirjana. Jokainen lukunsa on itsenäinen kokonaisuus, jossa tiede, henkisyys ja yksittäisen ihmisen koskettava tarina tuovat vaikeatkin asiat ymmärrettäväksi ja käsinkosketeltaviksi.

  Metsälintu Pahkin
 • Sydänkiitos Marjaana upeasta kirjastasi Näkymättömän Kosketus. Luin tänään kirjan kokonaisuudessaan, välissä vain lasten iltapalat, hampaiden pesut ja iltasadun luennat. En voinut laskea kirjaa käsistäni. Todellinen pyhiinvaellusmatka, jota suosittelen jokaiselle, joka haluaa avata sydäntään ja tietoisuuttaan.

  Kirjastasi sain hyvän kuvan Casan toiminnasta. Se vastaa moneen kysymykseen ja valmistelee sinne menevän ihmisen todella hyvin. Olit poiminut kirjaan lisäksi minullekin läheisiksi kokemiani asioita, kuten mm. paranemisen avaimet, ho´ponopono, Eckhart Tolle, meditointi.

  Myös henkilökohtaiset paranemistarinat olivat niin rohkeita, toivoa antavia ja mielenkiintoisia! Oli hienoa, että kävit paranemista syvällisesti läpi. Kirjasi lähtee nyt ystävilleni kiertoon, sitä odotetaan malttamattomana. KIITOS Marjaana!

  Jutta
 • Uusi kirjasi on aivan upea! Luin sen melkein kokonaan yhdellä kertaa. Se on erinomainen teos myös niille, jotka heräilevät henkisille ulottuvuuksille. On mielenkiintoista lukea muiden kokemuksista. Meillä kaikilla kun on erilaiset elämäntilanteet ja sen myötä myös odotukset esim. entiteettien avun suhteen.

  Mielenkiintoisia olivat mm. Masaru Emoton tutkimustiedot. Olen nimittäin miettinyt, miksi tulin juuri tähän nykyiseen asuinpaikkaani. Kun luin Emoton ajatuksista, selkiytyi miksi olen pienen kävelymatkan päässä veden pyhityspaikasta! Olen käynyt siellä aivan alitajuisesti lähettämässä positiivista energiaa vedelle. Tästedes käyn vielä useammin! Vesi virtaa aina suureen naapuriimme Venäjälle. Ajatus on tosi kiehtova. Mitä kaikkea siunaukset saavatkaan aikaan!

  Riitta
 • Kirja on UPEA. Hienoja tarinoita. Ennen kaikkea paljon tietoa todella selkeässä muodossa ja hyvin jaoteltuna.

  Olen lukenut hyvin paljon henkisen alan kirjallisuutta; tämä kirja on sellainen pakkaus, etten ole ennen nähnyt toista yhtä monipuolista ja samalla niin selkeää.

  Sari
 • Marjaanan kirja on todella valoisa, avartava ja hyvin kirjoitettu, kiitos!

  Kirja on luultavasti vastaus aika monen etsijän kysymyksille, ihan tilausteos tähän hetkeen ja aikaan. Tulen käyttämään sitä jatkossa käsikirjan tavoin ja poimimaan sieltä asioita vähitellen sisäistettäviksi, niin suuri tietopaketti.

  Kiitos, kiitos, kiitos. Olen saanut jo nyt monta oivallusta, myös siihen miten hoitotyötä tehdään tulevaisuudessa!

  Eeva
 • Vedinen tulkinta ylitti odotukseni. Tunnen länsimaisen astrologian kuin omat taskuni, silti koin elämyksen lukiessani tulkintaasi. Vedisessä on sitä jotain, mihin läntinen ei yllä.

  Harras toiveeni onkin, että moni muukin voisi tutustua vediseen astrologiaan kirjan avulla. Jos ei tunne läntistä ”munkkilatinaa”, voi olla hieman vaikeaa ymmärtää eri planeettojen merkityksiä. Oman äitisuhteeni näkyminen 10. huoneessa vedisesti oli se piste i:n päälle, joka vakuutti minut.

  Kiitos Marjaana!

  Evea
 • Kävin Marjaanan vediseen astrologiaan perustuvassa konsultaatiossa, tavoitteena saada elämäni palikoita jonkinlaiseen järjestykseen nykyisten muutosten keskellä. Olihan mielenkiintoista. Vaikka vedinen astrologia oli minulle uusi tuttavuus, teki se vaikutuksen tiedoillaan jo heti istunnon alussa. Ne asiat, jotka olivat intuitiivisena mielessä, ajatuksenpätkinä päässä, häivähdyksinä silmissä, saivat vahvistuksen konsultatiivisen luennan aikana. Luennan siitä kartasta, jonka olen itse itselleni tähän elämään ja juuri tähän ajanjaksoon koodannut. Huikeata.

  Olin varannut 1,5 h:n ajan, mutta päivä siinä olisi hurahtanut ihan kevyesti, niin moniuloitteinen ja avartava kartta ja sen tulkinnat olivat. Koin, että sain itselleni ennenkaikkea lisää ymmärrystä nykyisestä elämäntilanteestani, uusia oivalluksia itsestäni ja oppiläksyistäni. Sain myös enemmän kykyä ymmärtää elämänpolkuni merkitystä ja nähdä lähitulevaisuuden tarjoamia mahdollisuuksia. Hieno ja voimaannuttava kokemus. Tästä on taas hyvä jatkaa matkaa. Kiitos!

  Mari Rantala
 • Sinulla tosiaan on uskomaton lahja pukea monimutkaisetkin asiat tekstiksi, jota on helppo ymmärtää. Pidin kirjasta paljon, se oli ajatuksia herättävä.

  Sitä sanotaan, että hyvä kirja liikuttaa jotain sydämessä, mutta tämä sinun pokkarisi ei pelkästään liikuttanut vaan potkaisi minua:) Kiitos kirjaelämyksestä.

  Jenni
 • Luin kirjasi, ja siinä on hyvää ja oikeaa asiaa. Olen aina ajatellut, että pitäisi olla joku, joka kirjoittaisi korkean henkisen tason asiaa suomeksi suomalaisille. Luen paljon henkisiä kirjoja englanniksi, ja sinun kirjasi on parhaimmistoa. Siinä on lyhyessä muodossa ja selvästi kerrottuna paljon sellaista elämästä, josta suomalainen lukija ei ole ennen kuullut.

  On kiva nähdä, että totuudet ovat samat, vaikka eri kirjailijat kertovat ne eri tavoilla, mutta perimmäinen totuus on aina siellä. Ja sinun kirjassasi se on hyvin selvästi ja yksinkertaisesti kerrottu, niin että tietämätönkin sen ymmärtää. Toivoisin että monet suomalaiset tämän löytäisivät ja voisivat avata silmänsä. Tietämättömyyttä on paljon, ja tällaisia kirjoja tarvitaan. Kunhan se löytäisi tiensä niille, jotka ovat valmiita ottamaan tiedon vastaan. Toivoisin myös, että saisit lisääkin inspiraatiota kertoaksesi asioista lisää.

  Sara L, Helsinki
 • Luin heti kirjan;) Se oli aivan ihana. Itkin myös monessa kohtaa – kirja on mielestäni täynnä rakkaudellista energiaa.

  Tällaisia kirjoja tarvitaan lisää ja toivottavasti sinä kirjoitat lisää! Omakin haaveeni on joskus saada jokin kirja kirjoitettua, ties siitä sitten toteutuuko..

  Jaana L.
 • Kiitos rakas Marjaana kirjoittamastasi kirjasta, joka on kuin matka, joka ei lopu koskaan ja josta aina voi ammentaa tietoa itselleen tai tutkiskellakseen omaa itseään syvemmin.

  Kirja on johdonmukaisesti kirjoitettu ja kuulen äänesi niissä sanoissa – rakkaudella meille annettuna <3 Kirja meni luettavaksi eteenpäin rakkailleni 🙂

  Eija Niemelä
 • KIITOS ihanasta kirjastasi! Olen saanut siitä paljon apua.

  Olen tänä kesänä käynyt lasten valvomisen kanssa voimieni äärirajoilla. Ymmärrän nyt melko syvällisesti miksi olen joutunut valvomaan. Olen koodannut merkittävästi ajatuksiani, yrittänyt päästää irti vanhoista malleista, avautua rakkaudelle.. ja miten kivuliasta se välillä onkaan! Miten itsepäinen tuo mieli yrittää olla!

  Sivutuotteena olen ”joutunut” oppimaan hieman lempeyttä, kärsivällisyyttä ja armoa itseni kanssa 😀 Aina silloin tällöin sydämeni purskahtaa täyteen suurta lämpöä, rakkautta ja kiitollisuutta. Tällöin tiedän taas nytkähtäneeni millin eteenpäin. Ja joka kerta oikein kylven siinä tunteessa 😀

  Olen saanut kirjasi kautta pari erittäin tärkeää työkalua, joista tulee olemaan SUUNNATONTA apua. Lisäksi olen saanut niin upeita vahvistuksia ajatuksilleni, että välillä oikein kiihdyn ja tekisi mieli huutaa AAMEN.

  Kati
 • Tapahtumat olivat uskomattomia, värejä paljon ja tunnelmat laidasta laitaan – täyttä elämää, täydeltä laidalta.

  Haluan vielä jatkaa matkaa. Laukku on purkamatta ja unissani vaeltelen Ranskan maaseudulla kanssanne öisin. Mihinkään ei ole hoppu, ei töihinkään, sen olen nyt perusteellisesti oppinut. Haluan vain nähdä pidemmälle eteen – taakse ja viipyä tässä hetkessä niin kauan kuin sitä riittää.

  Uskon, että kun matkamme perimmäinen meille itse kullekin avautuu, on meillä jokaisella kädessämme suurenmoinen ruusu. Ruusu, jonka tuoksu ja kauneus kertovat eräästä huhtikuussa kuljetusta polusta lopun elämäämme.

  Ruusunen
 • Lähde henkiselle matkalle Marjaanan kanssa, et tarvitse ponnistella – seuraat vain Marjaanaa ja antaudut elämän syliin.
  Suosittelen myös kirjoja!
  Katarina Björklund / Roseroom.fi
 • Marjaana pohtii asioita rauhallisesti ja moniuloitteisesti. Ajattelu on hyvää, eikä hän heitä pöytään mitään turhaa jargonia. Hänellä on huumorilla jalostettu tapa tuoda esiin toisenlaisia näkökantoja – tai kääntää ne ympäriämpäri niin, että alkaakin naurattaa.

  Marjaana kuuntelee ja sitoutuu yhdessä sovittuun tavoitteeseen. Hänellä on hyvä kv. liiketoimintakokemus – ilman sitä en olisi varannut ensimmäistäkään tapaamisaikaa. En ollut etsimässä henkistä polkua, vaan jotain ”universaalia ikkunanaukaisua”.

  Kahden vuoden yhteisen taipaleen jälkeen yritykseni teki viittä vaille 7-numeroisen liikevaihdon, 6-numeroisen tuloksen ja asiakkaideni kanssa hyväntekeväisyyttä.

  Riitta Virtanen / RE4MGlobal
 • Elämän polullani Marjaanalla on ollut iso merkitys. Hänen kanssaan voi kulkea niin syvälle (itseensä) ja niin pitkälle (vaikka ulkomaille) kuin vain haluaa. Samalla on tilaa ja aikaa omille oivalluksille. Rajoja ei ole ja voi kulkea rinnakkain, mutta omalla kaistalla.

  Marjaana on elänyt, opiskellut, kokenut ja tuntenut itsensä kautta asiat ja jutut, joissa hän auttaa muita.

  Hän on koko ajan uudistuva tiennäyttäjä.

  Virpi
 • We discussed the outcomes of the last session and Marjaana helped me (by questionning) to link them together and prepare for the long-haul.

  On the new issue, her questioning helped me realize a new approach, two negotiating positions and extra stakeholders I could call on for support. I leave the session more (realistically) hopeful then when I came in!

  A very good coach.

  Michael