Jos aiot elää, jätä perintö. Tee maailmaan merkki, jota ei voi pyyhkiä pois.
-Maya Angelou

 

MOI ღ  Olen Marjaana.

Olen Heinolassa syntynyt ja Lahdessa,  Euroopassa ja nyt Porvoossa asuva yrittäjä ja yrityskonsultti, joka auttaa luomaan merkityksellistä liiketoimintaa. Olen myös henkinen valmentaja, kirjailija ja moderni pyhiinvaeltaja.

Sydämeni sykkii myös luonnolle ja taiteelle, luostareille, linnoille ja pyhimyksille, meditaatiolle, henkisille harjoituksille ja vediselle tiedolle, golfille ja hyvän tekemiselle..! Rakastan hiljaisuutta ja pyhiinvaelluksia ja kirjoittamista.

On inspiroivaa kulkea poluilla, joita mystikot, taiteilijat ja filosofit ovat astelleet. Heidän elämäntarinansa ja viisautensa avaa tietoisuutta, mitä sisäisessä maailmassa tapahtuu. He ovat oivaltaneet itsensä. Rakkauden, joka elää heissä ja jokaisessa meissä ja kaikkialla. ღ Kyse ei siis ole uskonnosta, eikä uskoon tulosta.

Ihmisen ja yrityksen kasvu, todellinen muutos ja kestävä menestys – niin fyysinen, mentaalinen, emotionaalinen, henkinen, taloudellinen kuin sosiaalinenkin – ovat olleet aina intohimoni ja myös opintojeni tutkimuskohde. Siksi intohimostani on tullut myös työni. Yhdistän siihen korkeammista päämääristä käsin tekemisen (eli asioita, joille sydämeni myös sykkii!).

Menestys on sisäistä työtä, joka syntyy sisältä ulos elämäämme. Se on kuin sisällä oleva valo, joka saa meidät eläviksi. Haluan herättää tuon valon ja saada ihmiset menestymään! Erityisesti, kun naiset ovat voimaantuneita, perheet, yhteisöt ja koko maailma voi paremmin.

Jokainen ihminen ja yritys voi olla valtava hyvän tekemisen voima.

Autan henkilökohtaisen mentoroinnin ja sparrauksen, kasvuryhmieni sekä pyhiinvaellusten ja kirjojeni avulla ihmisiä ja edelläkävijäyrityksiä (erityisesti naisia ja pienyrittäjiä) unelmoimaan isosti, nauttimaan arjen pienistä pyhistä hetkistä ja luomaan elämään ja työhön tietoisesti ja konkreettisesti tuloksia ja kaikkea, mikä lisää aitoa täyttymystä ja menestystä. Sanskritiksi tätä kutsutaan ANANDA.

 

10-vuotisen yrittäjyyteni aikana yksi kaikkein useimmin minulta kysytyistä asioista on:

”MITEN TÄMÄ KAIKKI ON OIKEIN SYNTYNYT? MISTÄ SINULLA ON TUO ROHKEUS TEHDÄ NÄITÄ MUUTOKSIA JA LUODA UUTTA?”

Vuosituhannen vaihteessa (1999) tein ison muutoksen, kun lähdin turvallisesta ja arvostetusta Ulkoministeriöstä 15 vuoden jälkeen yrityselämän palvelukseen. Aloitin suuressa kv. IT- ja konsultointiyrityksessä, jossa tapahtui vuonna 2005 elämäni toinen merkittävä käännekohta.

Olin yritysjohdossa, kun lähes koko liiketoiminta myytiin ruotsalaiselle pääomasijoittajalle. Opin hyvin paljon perinteisestä liiketoiminnasta, suoritinhan samanaikaisesti myös kv. liikkeenjohdon loppututkintoa englantilaisessa yliopistossa. Samanaikaisesti tapahtui kuitenkin monia surullisia asioita ja koin itse vaikean ja koettelevan ajan, sielun pimeän yön.

Tämä johti silloin kolmeen tärkeään päätökseen:

  1. Jätän yrityksen niin pian kuin se on mahdollista ja järkevää. Tulen omaksi pomokseni.
  2. Antaudun sisäiselle kutsulleni ja perustan oman yrityksen, jolla on sielu, ja joka tekee hyvää: auttaa ihmisiä omalla kasvunpolulla ja pienyrittäjiä kehittämään liiketoimintaa korkeammista päämääristä käsin. En tee liiketoimintaa rahasta, vaan sydämestä käsin.
  3. Rakennan luottamusta, osoitan empatiaa ja etiikkaa, ja kunnioitan muiden ihmisten integriteettiä.

Oman yritykseni (= unelmani!) perustamisen (2008) aika oli raskasta, mutta opettavaista: moni lähellä ja kaukaa ihmetteli, epäili, eikä ymmärtänyt. Mitä hittoa tuo tyyppi oikein tekee?

Niin sen pitikin mennä. Omaan intuitioon ja sydämeen luottaminen on tärkeää. Sitä voisi kutsua johdatukseksikin ja uskallukseksi astua elämän virtaan.

Vuonna 2005 alkanut massiivinen muutos- ja henkistymisprosessini oli katalysaattorina ihmisen syvällisen healingprosessin ja holistisen kokonaisuuden (henki-mieli-keho) ymmärtämiselle. Integroin myös henkisiä harjoituksen (kuten meditaation) omaan arkeen.

Tässä olivat avainasemassa retriitit ja pyhiinvaellukset maailmalle – Brasiliaan, Etelä-Ranskaan, Italiaan, Skotlantiin, Espanjaan, Lähi-itään.. Kirjoitin näistä kokemuksista kirjat Näkymättömän Kosketus ja PyhäänVaellus.

Toinen merkittävä käännekohta elämässäni tapahtui vuonna 2017.

 Yli 10 ihmistä ympäriltä kuoli: rakas ystävä, aikuistuva nuori, kummitäti.. Terrorismi ja järjetön väkivalta ulottuivat perheeseen.  

 

Tämä prosessi oli niin rankka, että oli pakko hiljentää työtahtia ja kirkastaa elämän tärkeät asiat. Opin elämään tässä ja nyt, olemaan kiitollinen pienistä asioista ja näkemään pyhyyttä arjen keskellä.

Tämä synkkä jakso alkoi synnyttää jotakin uutta minusta ulospäin. Se johti ja johtaa  luovuuden lisääntymiseen elämässäni ja mm. näiden web-sivujen syntyyn, valokuvauksen opiskeluun, maalaamiseen ja panostamaan tietoiseen hyvän tekemiseen.

10 viimeisen vuoden aikana on ollut kuitenkin myös hienoa nähdä, että omien mielenkiintojeni ja intohimojeni vähän omituiset (ja vähintäänkin epätavalliset) kohteet ovat osoittautuneet vahvuudekseni. Ne myös yhdistyvät hienosti toisiinsa ja voin ilmentää niitä työssäni uniikilla tavalla.

Haluan auttaa vastaavalla tavalla sinua löytämään ja ottamaan käyttöösi uniikit lahjasi, sillä maailma tarvitsee niitä 

Oma työurani, koulutukseni ja valintani ovat kiistamaton todiste siitä, että perinteiset säännöt ja urapolut on tehty rikottaviksi. 

 

LÖYSIN RAKKAUTENI  ღ  JA AUTAN SINUA SAMAAN

Laitan yrityksessäni – ja elämässäni – muita tavoitteita kuin liikevaihdon kasvun ensimmäiselle sijalle.

Haluan pysyä vapaana, luovana, pienenä ja olla todella hyvä siinä, mitä tarjoan asiakkailleni.

Hyvää voi tehdä monella tavalla. Aineettomasti, materiaalisesti. Näyttävästi, eleettömästi, taustalta. Egon jatkeeksi, puhtaasta ilosta ja kiitollisuudesta. Kiitosta odottaen, hiljaisuudessa.

Haluan olla luomassa mahdollisuuksia hyvän tekemiselle.

Lähellä sydäntäni ovat naiset ja nuoret. Kun naiset ovat voimaantunteita, voivat perheet, yhteisöt ja kokonaiset kansakunnat hyvin. Tämä tiedetään tutkimustenkin pohjalta – tutustu esim. ICRW:n (International Center for Research on Women) tutkimuksiin. Ei ole sattumaa, että juuri Suomessa naiset saivat kolmantena maailmassa ja ensimmäisenä Euroopassa äänioikeuden vuonna 1906. Ensimmäiset naiset valittiin Suomen eduskuntaan vuonna 1907. Meillä on kansakuntana valtavan hienot perinteet, joista voi ammentaa muidenkin hyväksi.

Investoidessasi omaan koulutukseesi ja kasvuusi sekä luovan liiketoimintasi kehittämiseen sydämestäsi käsin olet muuttamassa monien ihmisten elämää maailmassa.

 

SINÄ ღ

Uskon, että sinunkin on tärkeää käyttää koko kapasiteettiasi ja ottaa koko uniikki persoonallisuutesi ja sydämesi mukaan siihen, mitä sinä haluat saada aikaan ja saavuttaa elämässäsi.

Ja vaikket olisi yrittäjä, uskon että jokainen ihminen tarvitsee tänä päivänä menestykseen, onnellisuuteen ja ANANDAAN korkeammat päämäärät, luovuutta ja yrittäjähenkisyyttä.

Mitä tahansa unelmasi ovat, uskon että sinulla itselläsi on voima muuttaa elämääsi. Ja kun muutat elämääsi, muutat maailmaa. ღ

Tuotan ilmaista sisältöä ja maksullisia palveluita + tuotteita.  Niiden avulla pyrin auttamaan sinua luomaan elämästäsi ja yrityksestäsi sellaisen, jota aidosti rakastat ja josta olet ylpeä ja joka on kuin räätälöity juuri sinulle ja juuri tähän aikaan elämässäsi! Blogiani voit lukea täältä. Pyhät Tilat – Pyhiinvaellus ja valokuvataideprojektia voit seurata täältä. Valokuvia voi myös suurentaa klikkaamalla niitä.

Oletpa suuressa henkilökohtaisessa muutostilanteessa tai aloittamassa yritystoimintaa, toivon voivani auttaa sinua saavuttamaan kaikkein korkeimman luovuutesi ja käyttämään kaiken potentiaalisi.

Erityinen osaamisalueeni on korkeampien päämäärien integrointi yrityksesi visioon ja toimintaan ja digitaalisuuden hyödyntämiseen siinä.

En ole mikään pyhimys, enkä guru, enkä tiedä kaikkia vastauksia. Olen kuitenkin sitoutunut tuomaan sinulle aitona ja tasavertaisena ihmisenä kaikkein parhaimmat palat siitä, mitä olen opiskellut, oppinut ja kokenut.

Toivon, että se auttaa sinua elämään elämääsi merkityksellisimmällä ja ilmaisuvoimaisimmalla tavalla. Ja tuomaan arkeesi pieniä pyhiä hetkiä.

 

KIITOS JA KUMARRUS

Kiitos, jos olet lukenut tänne asti. Toivon että tästä alkaa aito suhde välillämme. Paras tapa pysyä yhteydessä ja jakaa on liittyä sielukkaaseen joukkoonliitä etusivulle nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Saat liityttyäsi Muutostyökirjan, Tietoisen Naisen (ja miehen) oppaan Meditaatioon ja Henkisiin harjoituksiin ja jatkossa Kuukausikirjeni.

Olen keskivertoaktiivinen FaceBookissa ja Instagramissa, mutta Kuukausikirjeeni lähetän sähköpostilla joka kuukausi. Olen tehnyt niin jo yli 10 vuotta.

Kiitos että vierailit tällä sivulla. Olen kiitollinen, että olemme yhdistyneet ja odotan innolla tulevaa matkaamme.

Rakkaudella Marjaana

TIETOISEEN JOHTAMISEEN erikoistunut Yrityskonsultti, henkisen valmennuksen ja pyhiinvaellusten talo  Tietoinen Johtaminen ® Conscious Leadership
_________________________________________________________________
TIETOISEN JOHTAMISEN TALO OY / Marjaana Will-Vidlund
Toimitusjohtaja, Yrityskonsultti ja Henkinen Valmentaja, Kirjailija
Master of Business Administration & Certificate of Henley Coaching / Henley Business School, University of Reading, UK
Gsm: +358 (0)45 27 99 261
Sähköposti: marjaana at tietoisenjohtamisentalo.com
Osoite: Porvoo, Suomi

Y-tunnus: 2580362-7

Web-sivut:    tietoisenjohtamisentalo.com
UTube:          Marjaana Will-Vidlund
FaceBook:    Tietoisen Johtamisen Talo Marjaana Will-Vidlund 
Twitter:         @MWillVidlund
Instagram:    mwillvidlund

13C6AF0E-D578-4FEC-A90E-352C33C428CF